Mit lehet tenni ha a gabonába belement a zsizsik?
Figyelt kérdés
Van pár zsák törtszem kukorica és pár zsák búza, amit a férjem kapott, hogy az erdőbe hordja ki a vadaknak (vadászik). A minap észrevettem hogy "zizegnek" a zsákok, és sok a törmelék körülöttük. Nem nagy érték, de jó lenne megmenteni. Mit tegyünk?2009. aug. 21. 07:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem mást nem tehettek, csak ha kigázosítjátok.
3/3 anonim válasza:
Ha van akkora edényetek (kád),öntenék rá vizet,a zsizsik feljön a tetejére,leszedném,aztán kiterítve megszárítanám. Lehet,hogy hülyeség,de nincs jobb ötletem,és én biztosan kipróbálnám,hogy ne vesszen kárba az egész. Rendesek vagytok,hogy etetitek az állatokat:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!