Lúzer vagyok, ha 13 hetes terhesen én takarítok ki mindent?
Figyelt kérdés
Három szobás lakásban lakunk 5-en,de mindig minden rámmarad,napi rendszereséggel nagytakarítást kell végeznem,mert összekoszolnak és használhatatlanná teszik a dolgokat,a rendet percek alatt.Mivel az egészségem is fontos,és szégyen is ha kosz van,teszek ellene,de nekem is nehézkes,növögető pocakkal.2012. ápr. 28. 14:46
1/13 anonim válasza:
Nem vagy lúzer. Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, akkor ezeket a feladatokat el tudod látni, és nem lesz semmi bajod tőle. Ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor meg állj a sarkadra, hogy ezt nem csinálod.
2/13 A kérdező kommentje:
Rendben,igazából első baba,de elég sokszor vagyok rosszul,a hajolgatástól hányingerem és diszkomfort érzésem van,meg állandóan elfáradok tőle.Hogy tudnám rábírni a többikeket is,hogy segítsenek vagy becsüljék kicsit a munkám??
2012. ápr. 28. 15:09
3/13 anonim válasza:
en 9 honapos terhesen is kitakaritottam, foztem ,vasaltam meg mindent megcsinaltam es semmi bajom nem lett
4/13 A kérdező kommentje:
OK,zöld kéz.
2012. ápr. 28. 16:38
6/13 A kérdező kommentje:
Férjem, és szülei.
2012. ápr. 29. 10:02
7/13 A kérdező kommentje:
Na és a kutya,ezt kifelejtettem.
2012. ápr. 29. 10:32
8/13 anonim válasza:
sztem semmi bajod nem lesz tőle, mások is ezt csinálják, de! sztem elfogadhatatlan, hogy felnőtt emberek ne takarítsanak maguk után.
gondolom, ez az ő lakásuk, lehet, hogy ez nekik így természetes. lehet, hogy úgy vannak vele, hogy ez csak téged zavar, így neked kell a problémát megoldani. sőt, még az is lehet, hogy idegesíted őket, amiért azt kommunikálod feléjük, hogy ők koszosak.
én nem spiláznám ezt így túl, nem takarítanék naponta helyettük...
9/13 A kérdező kommentje:
Olyan szinten van sokszor ez a lakás,hogy nem lehet benne élni..Ráadásul a védőnőm megmondta bármikor jöhet próbaszerűen,nem akarok szégyenben maradni,sem a kosz sem a dohányfüst miatt,amit nem hajlandók mérsékelni szívom sajna én is paszívan.A védőnőm ki van akadva..
2012. ápr. 30. 08:52
10/13 A kérdező kommentje:
Ma 06.20-as!!Abszolút rátapintottál a lényegre,ők ezt szokták meg..
2012. ápr. 30. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!