Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tiszta poros az egész lakás,...

Tiszta poros az egész lakás, hiába takarítok folyton. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

A laminált padló,szekrények,üvegek,Tv,számítógép... 2 naponta takarítanom kell,ez már nem állapot...

Esetleg valami szer,amivel könnyebb lenne?

2010. nov. 1. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Túl pedáns vagy! vedd le a szemüveged!
2010. nov. 1. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Keress valamilyen munkahelyet magadnak,akkor nem lesz takarítási kényszered! Miért kellene az üvegeket,TV-t,számítógépet kétnaponta takarítani? Legfeljebb letörölni róluk a port,de az nem sok idő.
2010. nov. 1. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Hidd el, másnál is ez a helyzet! Próbáld meg nem észre venni, és hagyd rá.:) Tudom nehéz ezt megállni egy pedáns embernek, de tudod ugye: A lakás van érted, nem pedig Te érte!
2010. nov. 1. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ugyanez a helyzet csak még annyival megspékelve, hogy én utálok port törölni!!! Úgyhogy 2 hetente szoktam törölgetni.
2010. nov. 1. 19:45
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

nálam is iszonyat ahogy néha kinéz a lamináltpadló!

a szekrények, polcok még semmi, meg az nem is olyan feltűnő, de amikor kétnaponta fedezek fel egy hatalmas porcicát, akkor nem tudom megállni, h ne porszívózzak.

egyrészt, mert bántja a szememet, másrészt, mert ha nem takarítom fel, csak széthordjuk a lakásban.

tv nincs, számítógép se, mivel laptop van, üvegcucc max az ablak :D

az egyetlen szer a porszívó! ha minden nap végigmész a szobán, az kb 10 perc, és eltűnik a por. ennyi ideje egy dolgozó embernek is van.

2010. nov. 1. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen tisztítószer nem fog segíteni ez ügyben. Az a rengeteg por benne van a levegőben. Akárhányszor törlöd le, az mindig le fog ülepedni. Szmogos, szennyezett a levegő, még vidéken is, mindenhol.
2010. nov. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!