Tiszta poros az egész lakás, hiába takarítok folyton. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A laminált padló,szekrények,üvegek,Tv,számítógép... 2 naponta takarítanom kell,ez már nem állapot...
Esetleg valami szer,amivel könnyebb lenne?
2010. nov. 1. 19:25
1/6 anonim válasza:
Túl pedáns vagy! vedd le a szemüveged!
2/6 anonim válasza:
Keress valamilyen munkahelyet magadnak,akkor nem lesz takarítási kényszered! Miért kellene az üvegeket,TV-t,számítógépet kétnaponta takarítani? Legfeljebb letörölni róluk a port,de az nem sok idő.
3/6 anonim válasza:
Hidd el, másnál is ez a helyzet! Próbáld meg nem észre venni, és hagyd rá.:) Tudom nehéz ezt megállni egy pedáns embernek, de tudod ugye: A lakás van érted, nem pedig Te érte!
4/6 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet csak még annyival megspékelve, hogy én utálok port törölni!!! Úgyhogy 2 hetente szoktam törölgetni.
5/6 anonim válasza:
nálam is iszonyat ahogy néha kinéz a lamináltpadló!
a szekrények, polcok még semmi, meg az nem is olyan feltűnő, de amikor kétnaponta fedezek fel egy hatalmas porcicát, akkor nem tudom megállni, h ne porszívózzak.
egyrészt, mert bántja a szememet, másrészt, mert ha nem takarítom fel, csak széthordjuk a lakásban.
tv nincs, számítógép se, mivel laptop van, üvegcucc max az ablak :D
az egyetlen szer a porszívó! ha minden nap végigmész a szobán, az kb 10 perc, és eltűnik a por. ennyi ideje egy dolgozó embernek is van.
6/6 anonim válasza:
Semmilyen tisztítószer nem fog segíteni ez ügyben. Az a rengeteg por benne van a levegőben. Akárhányszor törlöd le, az mindig le fog ülepedni. Szmogos, szennyezett a levegő, még vidéken is, mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!