Másnak is borzasztóan porosodik a földszinti lakás?
Sajnos nálunk is van, Dunaújváros földszint .
De még bogárból is több van, hangya, bodobács, este lepkék ....
A 8. emeletről költöztem le nagyon furcsa volt főleg a kutya gumiztatókat pár métertől nézni hogyan örülnek a sikernek , meg a reggeli alkoholisták ott dobják a bokorba a kis üveget, de szeretek itt lakni a parkra néző ablakokkal , jobb mint a régi szocópanelban nyolcvan szomszéddal :)
Sajnos igen, nálunk is minden extra gyorsan koszolódik, porosodik. Ahhoz, hogy minden tiszta legyen minden nap fel kellene mosni, porszívózni. Kétségbe vagyok esve én is, de nem lehet ellene mást tenni. Most, hogy itt a nyár még rosszabb.
(szintén BP földszint)
Nálam az ötödiken is nagyon durva. A két nap számomra álomvilág lenne, minimum naponta kétszer kéne feltakarítanom, hogy ne legyen por, 5-10 órán belül megint olyan a lakás, rajzolhatom a csíkokat.
Épp ezért nincs is semmi nyitott szekrényünk, csak egy könyvespolc. Nem bírnám takarítani.
Laktam földszinten, igaz nem forgalmas, parkosított környéken. Csak a por miatt visszasírom :)
Most művelt mezőgazdasági földek mellett, erdő, patak mellett lakunk. Az utcánk csak fel van szórva, de nem aszfaltos. Bazinagy ablakok, teraszajtó, én úgy örülnék, ha csak minden másnapra porosodna le minden :) Nekem naponta fel kell mosnom, de pár óra múlva látszik, hogy van azért por. Sajnos ez van, robotporszívó, felmosó robot, és amerre gyerek, férj járt ott kézi feltörlés tartályos, spriccelőssel (Leifheit Pico spray), naponta akár ötször. Így úgy-ahogy oké. Pultokat naponta törölgetem, konyhai gépeket mikor látom, hogy poros, de igazából mindig, mindent törölgetni kell. Macerás, na :)
A földeken meg mindig csinálnak valamit, főleg betakarításkor nem lehet bírni a porral, kombájn jön-megy, teherautók, aztán meg tárcsáznak... ez van, elfogadtuk. A parasztnak (jó értelemben paraszt) haladni kell, a munka nem várja meg. Cserébe csönd van, és naponta látunk vadakat a házunktól párszáz méterre. Kárpótlás :). Szóval jó az a fölszint por szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!