Nagyon égő, ha nyáron és télen nem takarítok ablakot? Csak összel és tavasszal? Olvastam itt hogy van ki minden hónapban takarítja
Nagyobb vendégeskedés, ünnepek előtt szoktam ablakot mosni, vagy akkor, ha nagyon össze van fogdosva.
A tetőtéri ablakokat évente 2x, mert nálunk olyan por van, hogy felesleges. Szinte sarat mosok le, és egy nap után ugyanúgy néz ki.
Én csak 2-szer egy évbe mosom le,a konyhàban többször.
Én sem birom a meleget
Takarítsa havonta az, akinek két anyja van. Ha valaki jobban érzi magát attól, hogy ablakot pucol folyamatosan, az vagy mániákus, vagy veszett sok szabadideje van, egy biztos, egyéb galádságokra is képes lehet :)
Nálam évi két ablakpucolás van előirányozva. karácsony és Húsvét előtt. Slussz. Aztán van olyan, hogy a Karácsony előtti tavaszra tolódik, a Húsvét előtti meg nyáron van. Mégse szólt még soha a rendőr :)
Karácsony és húsvét előtt szoktam, de a karácsonyit gyakran még novemberben megcsinálom, ha jó az idő, mert hidegben nem szeretek ablakot mosni.
Kis könnyítés: teleszkópos ablaktörlő! Egyik felével kened, másikkal húzod, 5 perc alatt kész. Marha nagyok az ablaktábláim, fel sem érem rendesen. Így meg sem szék, sem létra nem kell. Plusz ha kertesben laksz, akkor kívülről is moshatod, nem pereg a lakásba be a kosz. És még az ablaktisztítóból is kevesebb kell. Most fogom tesztelni, hogy a nyári ablakmosóval lehet-e ablakot is mosni (gondolom igen), azt úgyis meg kell venni, hátha jó az ablakokra meg a tükrökre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!