Anyukák, válaszolnátok nekem?
Figyelt kérdés
Meg szeretném lepni anyukámat, ezért gondoltam kimosom az ágyneműket. Hogyan kell kimosni a lila színű huzatokat? Egybe lehet mosni a fehér lepedővel?
Köszönöm!
2012. febr. 20. 20:15
1/6 anonim válasza:
Még véletlenül se mosd egybe! Külön! Az ágyneműk általában fognak, ha ilyen élénk színűek.
2/6 A kérdező kommentje:
És hányason kell mosni? Egyszerre kell betölteni a mosószert és az öblítőt a tartályokba?
2012. febr. 20. 20:18
3/6 anonim válasza:
40 fokon elég a színeset, a fehéret 60 fokon
igen, amikor elindítod a mosást, már betöltheted a mosószert és a saját tartályába az öblítőt is
anyukád biztosan örülni fog! :-)
hány éves vagy?
4/6 anonim válasza:
Ez szerintem mosógép függő. Én normál fokozaton szoktam mosni, ez az én Indesit mosógépemnél 7-es fokozat, 30° vagy 40°. Nálam a mosószernek és az öblítőnek külön beöntő helye van.
5/6 anonim válasza:
Ha lila és megy a szine, akkor 30 fokon is elég, és igen egyszerre kell betölteni a mosóport és az öblitõt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Remélem hogy örülni fog neki :)
2012. febr. 20. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!