Anyukák, aki 2év alatti gyerekkel voltak már nyaralni, válaszolnátok ha tudtok?
Ez változó. Amit kinéztek szállást kell megtudakolni.
Viszont a repcsin mindnképpen kell valamennyi pluszs költség. habár nem tudom fapadosnál hogy van, már többet repültem európában 1 év alattimmal, rendes járaton valami minimálisat kellett fizetni. 10 órás uton pedig 100€ val volt több.(ha megvesszük neki is a repjegyet akkor 600€val lett volna több)
Szállásnál nekünk a hotel adott meg egy olyat hogy minden ingyen ágyra 8$/nap. így végül is nekünk millios összeg volt az út a gyereknek meg kb 200€-val volt több.
Nézd ki hova akrsz menni és ott a szállás mellett mindig ott van mire kell plusszban költeni, de 2 év alatt nem szokott sokkal több lenni.
En csak euroban tudom az arat malevon 20 euro egy ut 2 eves korig (oda vissza 40). Ez fix ar. 2 eves kortol pedig felaru jegyet kell venni, mert akkor mar kulon helyet foglal a gyerek.
Szallason altalaban nem szoktak babaagyra felszamolni semmit, vagy csak jelkepes osszeget, de foglalaskor kerdezz ra.
Elsö vagyok
a 4-ik szerinti 20 € europában malévval igen valóságos lehet. nekünk is csak valami kevés volt europán belül, de foggalmam sincs mennyi.
Szállás pedig teljesen szálloda függö.
Nálunk ahogy írtam kimondottan ingyenes ágyra, vagy is a baba ágyra kellett a 8$-t fizetni.
Szomszéd is nézegetett és neki is elég sokra jött ki a 2 év alatti. európában sok hotel kér ezért is túl nagy pénzt. de lehet találni olyat ahol nem kérnek vagy minimálist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!