Anyukák, válaszolnátok két kérdésre?
1.Mennyit híztatok a terhesség alatt?
2.Hány kiló súlygyarapodás számit normálisnak?
Terhesség alatt nincs olyan hogy normális. Mindenki más! Nincs séma.
Én terhesség alatt 25 kilót híztam. Diétával!
Öt kiló lejött szülésnél. Most 16 hós a lányom, van rajtam kettő.
12kg ot hiztam terhesség alatt.
szülés után 3honappal -2kg nál voltam,soványabb voltam mint terhesség előtt.
9 kilót híztam, az ismerősöm 26-ot. Ő hamarabb leadta a maradékot mint én.
Nincs sablon, nincs kötelező maximum, mindenki más.
Az, hogy mi számít normálisnak, attól függ, hogy mi a súlygyarapodás "oka" (víz, zsír), mennyi volt a kiindulási súly (nyilván egy túlsúlyosnak az 5 kiló is rengeteg, egy alultápláltnak pedig a 20 is kevés). Nem lennék meglepve, ha genetikán is múlna a dolog, nálunk minden női felmenőm 20+-t hízott, mindenféle alkat volt közöttük.
1. gyerek 28 kiló
2. gyerek 14 kiló
3. gyerek 16 kiló (30. héten)
23kg-t híztam,a védőnő azt mondta a terhesség előtt,hogy az ideális hízás max.15kg.,hát nekem ez nem ment!
Kisfiam 13 hónapos,most kevesebb vagyok mint a terhesség előtt!
Szerintem is alkati kérdés, aki eleve súlyfelesleggel küzd, annak minél kevesebbet kellene hízni, aki meg vasággyal 40 kg, annak nyilván nem gond 15 kg. :)
Én 13 kg-ot híztam és fél év alatt lement rólam, szülés után 1 évvel már -6 kg-nál jártam. Anyukám is hasonló alkat, ő annó velem 8 kg-ot hízott, és már szülés után abban a szoknyában ment haza, amiben terhesség előtt járt, kicsit nyomta csak a hasát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!