Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, válaszolnátok két...

Anyukák, válaszolnátok két kérdésre?

Figyelt kérdés

1.Mennyit híztatok a terhesség alatt?

2.Hány kiló súlygyarapodás számit normálisnak?

2012. jan. 31. 10:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%

ismerek olyat aki 30 kg-t hizott terhesség alatt.

én kb 10et, most 19 hónapos a lányom, 4 kgval vagyok soványabb mint terhesség előtt.

2012. jan. 31. 11:45
 12/25 anonim ***** válasza:

Elsö terhességnél 33kg, rengeteg víz volt rajtam, még szülés után is csak jött fel a víz.

Másodikkal diétáznom kell, eddig -2kgnál tartok, a 14. hétben járok.

Rengeteg dolog befolyásolja a súlygyarapodást, normálisnak mi számít? Passz. A dokim az elsö terhességnél sem szólt meg, mert híztam, a védőnő tanácsolta, hogy sószegény diétát tartsak, akkor nem leszek vizes. Nem tudtam betartani.

És nagyon sokáig tartott leadni a felszedett kg-kat.

2012. jan. 31. 11:53
 13/25 anonim ***** válasza:

1. terhesség 10kg sok volt a víz

2. 7 kg

3. 3.5kg

2012. jan. 31. 12:01
 14/25 manóka86 válasza:
én most vagyok 36 hetes és 6 kilót híztam eddig!
2012. jan. 31. 12:18
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is abszolút egyéni+alkat kérdése.Aki alacsonyabb súllyal kezdi,az többet fog hízni állítólag.Ez a baba miatt van,kell neki a tartalék.Sztem egyáltalán nem sok és nem baj,ha 10 kg fölött hízik a kismama!!!Én ésszel ettem,egészségeset, cukrot gyakorlatilag egyáltalán nem és tényleg odafigyeltem mindenre.Ehhez képest a 39. hétre 18 kg jött föl és mai napi nem értem miből és honnan. :( Hozzáteszem a baba 3000 gr körüli súllyal fog születni;reményeim szerint pár nap múlva-tehát nem egy óriás bébi.
2012. jan. 31. 12:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Rajtam volt kb hat kiló plussz. Két kiló feljött, szülés után -6 kilónál tartottam. Szoptatás alatt viszont 17 kilót felszedtem.

Azóta 10 lejött.

2012. jan. 31. 13:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Első babával 7kg-ot híztam,másodikkal 4,5 kg-ot.
2012. jan. 31. 13:01
 18/25 krisztivan ***** válasza:

+18 kg híztam.A kórházból(5 nap)+4 kg-val jöttem haza.

-4430gr volt a fiam

-dupla méhlepényem volt

-sok magzatvizem volt

Nem tudom hogy mi számít "normálisnak"de engem nem az érdekelt hogy a szomszéd mit mond,hanem hogy mi hogy érezzük magunkat.Egyébként 11 hónapig szopizott a fiam és felszedtem +8 kg.

2012. jan. 31. 13:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Igazuk van az elottem szoloknak, akik azt mondtak, hogy nincs idealis, mindenki mas. Nagyon sok fugg a genetikan es a kiindulasi sulytol is, de peldaul es 60 kiloval kezdtem az elso terhesseget, +18 kilot hiztam a vegere, ennek nagy resze a gyerek + viz volt, rettentoen vizesedtem, pedig nem ettem sos kajakat. Szules utan 3 honappal mar csak 2-3 kilo plusz volt rajtam, 6 honapos volt a fiam, amikor visszanyertem az eredeti sulyomat. Most a masodikkal 70 kilorol indultam, kb. 15-16 kilot hiztam eddig (36 hetes), de a vegere megint +18 kilo lesz szerintem. Most meg jobban vizesedek, mint az elso terhessegnel, szoval szerintem a szules utan megint hamar le fognak menni a kilok, mert a nagy resze viz + gyerek.
2012. jan. 31. 13:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Az elsővel 20 kg-ot híztam.

Most a másodikkal eddig -4 kg-nál tartok (16 hetes).

Most nem szeretnék sokat hízni, elég lenne 10-13 kg.

2012. jan. 31. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!