Anyukák, válaszolnátok két kérdésre?
Figyelt kérdés
1.Mennyit híztatok a terhesség alatt?
2.Hány kiló súlygyarapodás számit normálisnak?
2012. jan. 31. 10:41
21/25 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos,hogy 12-15 kiló a normális,és egészséges hízás,én 14kilót híztam,de nem látszott egyátalán,viszont még küzdök 5 kilóval,most 9 hónapos a babám
22/25 anonim válasza:
Anyukám azt mondta,a lényeg az egészség,természetes ha az ember hízik a terhesség alatt,hiszen a baba,és a mama szervezetének is szüksége van vitaminokra,zsírra,és lehet hogy kismamaként szoptatás mellett vagy után is van még 5-10kiló felesleg,ami azért jó,mert rengeteg stressz éri az embert,rengeteg megpróbáltatás,és ha nem lenne egy kismamán felesleg lehet nem bírná a felkeléseket, a sok sírást a szülés utáni depressziót.De ha a bab elkezd járni,futni,akkor olyan gyorsan eltűnik a felesleg.Ez így van kialakítva,természetesen egy kis torna,meg a normális étkezés is fontos,de ne az legyen az első szempont minél kevesebbet hízzál,nekem azt mondta a védőnő és a doki,hogy 12-14 kiló hízás átlagosan amennyit egy várandós nő hízik,sok minden függ a genetikától is,de attól is mennyire hagyja el magát a kismama,de éhezni,vagy megvonni a megfelelő táplálékot nem szabad.
23/25 anonim válasza:
22 kg-t.
Elvileg kb. 12 a normális, ennek ellenére a körülöttem lévő kismamák nagy többsége kb. 17-18-at híztak.
Nekem a 22-re se mondott semmit a doki.
24/25 anonim válasza:
Én 5 kilót szedtem csak fel, ezen nagyon csodálkoztam mert a környezetemben mindenki 10-15 kilót gyarapodott.
25/25 anonim válasza:
kb. 24. hétig +7kg utána 160g CH diéta (terhességi cukor alakult ki) szülésig leadtam -4kg. Szülés után 1kg kevesebb voltam mint terhesség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!