Ha azért kérdezed, hogy a párod és te alsóneműidet moshatod e együtt arra a válasz igen. Viszont én mostanában már a zoknikat külön mosom. Persze az mindegy kiét.
A gyerek ruháit míg kicsi volt külön mostam. Még most is nagyjából. Olyan felnőtt ruhát nem rakok be ami szennyezettebb, csak ami tényleg kicsit koszos, vagy inkább csak frissítés miatt kell kimosni.
De például az én bugyijaimat se igazán szeretem a gyerekével együtt mosni. Ha egy lehetőség van külön rakom be egy másik adaggal.
Tehát az alsóneműket együtt moshatod szín szerint válogatva és a zoknikat én külön mosnám, szín szerint válogatva természetesen ezt is.
2011. dec. 18. 20:38
22/32 anonim válasza:
Használj fertőtlenítő tablettát vagy folyadékot ! Nekem egyszer a kórházban ajánlották, amikor a fertőző osztályon feküdtem szalmonellával :( , hogy ha haza megyek minden ruhát mossak át vele .Azóta mindig használom , ártani nem árthat :)
2011. dec. 19. 11:51
23/32 anonim válasza:
De jó ötlet! :)
Hol lehet ilyet venni? Ez tutira nem károsítja a ruhák anyagát?
2011. dec. 19. 12:13
24/32 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy a gép használati utasításában hogy nem szabad klórós dolgokat önteni bele.(Elöltöltős gép)
2011. dec. 19. 12:15
25/32 anonim válasza:
Lehet, hogy nem klórral fertőtlenít.
Talán valamilyen Neomagnol tabletta oldal, vagy hasonló lehet.
2011. dec. 19. 12:28
26/32 anonim válasza:
Nagyfater: :-)
2011. dec. 19. 21:59
27/32 anonim válasza:
A fehérneműket külön kell mosni a zoknitól. Ismerek olyat akinek azt mondta a nőgyógyógyász, hogy nemcsak külön kell mosni, de ki kell vasalni a fehérneműt, hogy ne kapjon fertőzést.
2011. dec. 20. 10:26
28/32 anonim válasza:
na igen... bennem az merül fel, mennyire szereted a párod? más...van-e bidétek? mert ha nincs, akkor nincs miért fintorogni...már sokan leírták a lényeget...moss külön, ha az megnyugtat...ne csodálkozz...na mindegy , ezt nem írom le...
2011. dec. 20. 11:56
29/32 anonim válasza:
Ha 60 fokon, jó minőségű mosószerrel vannak mosva a bugyik, akkor nem szükséges vasalni.
2011. dec. 20. 12:33
30/32 anonim válasza:
Persze jobb elővigyázatosnak lenni, tehát végülis megértem, ha valaki még így is vasal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!