Moshatom egybe a párom zoknijait+alsóneműit az én zoknijaimmal+alsóneműimmel?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 09:50
11/32 anonim válasza:
Amikor kettyintetek, akkor is összeér a bugyiba-gatyába való. Akkor a bugyit-gatyát, miért ne moshatnád együtt. Ahogy már irták, csupán a szinekre vigyázz.
12/32 anonim válasza:
Szerintem ne...lehet, hogy terhes leszel! :-D
13/32 A kérdező kommentje:
hahaha! Köszönöm az összes választ, de főként az előrébb juttató válaszokat :-)
valóban higéniai okokból értettem, esetleg nem szabad, nem jó, stb.. ha gyereket akarunk majd másképp próbálkozunk :-) hehe !
2011. dec. 14. 11:38
14/32 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség a kérdés, én még egyedül lakom, de nekem is eszembe jutott már. Olvastam egy orvosi magazinban, hogy egy családban pl. az összes törölközőt, beleértve a gyerekekét is, nem tanácsos összemosni, mert vannak olyan bacik, amiket nem mos ki a gép (és az köztudott, hogy a bacik ilyen hőfokon még nem pusztulnak el), és a kislányok éppenséggel könnyebben kaphatnak így fertőzést, aztán lehet szaladni a gyermeknődokihoz. Emberfüggő, ki hogy áll hozzá, én spec. nagyon haklis vagyok az ilyen dolgokban, pl. a wc-deszkára kizárólag itthon ülök rá, se barátoknál, se rokonoknál. Én sztem nem mosnám össze.
15/32 anonim válasza:
Tényleg csak ha 60 fokos programon mosod, amúgy ne mosd együtt a cuccaitokat.
Szex előtt általában fürdik az ember, ahogy erre célzott az egyik válaszadó, tehát az a tisztasági fok nem egyenértékű egy alsónadrág, bugyi tisztaságával.
16/32 anonim válasza:
Na jó, akkor komolyra fordítva a szót, ezen tényleg butaság agyalni. Miért ne moshatnád együtt? Micsoda marhaság ez a baci-nemjönki szöveg? Először is alapvetően együtt alszotok, kémiát cseréltek, csókolóztok....stb. Egymilliomodszor több az esély bármit elkapni így, mint a kérdésedben leírtak miatt. A csecsemő persze más kérdés. Annak az edényét is másképp mossuk (fertőtlenítjük). De, ha már itt tartunk, és a mosogatás? Elmosod a villát, kanalat, berakod a fiókba, majd nagy eséllyel másnap azzal eszel, ami a párod szájában landolt tegnap...vagy akár egy órája. Szóval, aki azt mondja, hogy ne mosd együtt a cuccaitokat, az nem háklis, hanem...egy bifidusz eszenzisz...vagy mifene :-)
17/32 anonim válasza:
Akkor van értelme külön mosni a ruháitokat, ha minden mosás előtt vagy után átfertőtleníted valamilyen módon a mosógépet, mert ugyanúgy benne marad a zoknibacija a gépben, és összebacizza a bugyidat. Ez meg elég nagy víz és áram pazarlás lenne szerintem, ezért semmi értelme külön mosni. De a vasalás is fertőtlenít, ha van kedved bugyit vasalni:)
19/32 anonim válasza:
Én egybe mosom párom alsóját és az én bugyimat, de a zoknikat a következő mosásra hagyom.
20/32 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, ha "egybe" mostad őket, hogy választod szét? Érdekes géped lehet, ha egy tömbben veszed ki a cuccokat.... Amúgy igen, színre válogatva lehet együtt mosni a női és a férfi alsóneműket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!