Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen láncfűrésszel vágjátok...

Milyen láncfűrésszel vágjátok a tüzifát?

Figyelt kérdés
Milyen vastagokat, és hány köbmétert évente?

jan. 28. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sthill ms 162, olcsó kis fűrész. Nagyon vastagokhoz segítséget kérek, de ezzel is kb 20-30 cmes fákat kivágok. Össz 5 köbméterről van szó általában, méteres darabokra vágva, utána szalag fűrész.
jan. 28. 15:54
 2/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Amikor még fával fűtöttem Husqvarna 450 típust használtam. Ez mehetett reggeltől estig. 13-15 erdei köb myárfát felvágtam vele egy nap. Mindegy milyen vastag volt.
jan. 28. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Stihl 039

Makita DUC353

Makita DUC254

Ezzel a három géppel járok ki az erdőre. Évente kb 5-6 köbmétert vágok

jan. 28. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Husqvarna 545 mk2, kitermeléstől a daraboláson át csak ezt.
jan. 29. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Évente közel harminc mázsa vadon nőtt akácot takarítok be a külterületi zártkertemből. Körülbelül tíz éve tisztítom és még mindig van ott kétszáz mázsa vágni való. Jelenleg egy parkside pbks 53 b3 fűrészem van és egy kis partner 352 amit húsz éve vásároltam. Ezzel lombot bontok de korábban döntöttem is ezzel.
jan. 30. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!