Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Legjobb mosóparfüm?

Legjobb mosóparfüm?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a giovanni-t, semmi illata nem maradt mosás után.

Puellat vettem utána, az jó volt, viszont most vettem új adagot ami sokkal gyengébb minőségű, semmi illata nem marad már ennek se.

Tudnatok javasolni jobb minőségű mosóparfümöt, aminek mosás után is megmarad az illata (és nem wc illatosító szagú) ?

jan. 28. 07:49
 1/6 anonim válasza:
Minden illathoz hozzászokik az orrod, én már egyáltalán nem érzem a mosóparfümünk illatát, pedig állítólag az utca végéről érezni... A Puella nekem nem tetszett, női parfüm illatuk volt, ruhán a természetesebb illatokat szeretem. Az Ahimsa a kedvencem, abból is a kasmírvirág, de a levendula és a barack is finom.
jan. 28. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is az Ahimsát mondanám, annak is a tavaszi szellőjét, de ahogy az 1es írja, egy idő után te úgysem érzed annyira, mint mások rajtad. Plusz azt egy ideje hol lehet kapni, hol nem, most hetek óta ki van fogyva kb. mindenhol, nekem azt mondtak, ahol venni szoktam, hogy a gyártónál vannak gondok, nem is tudják, meddig lesz mèg ez a mosóparfüm.

Ami még nekem bejött, az a Herbow és a Pure, mondjuk ezekből sem az összes illat, de ez ugye egyéni izlés kérdése. Nekem pl. a Cleanne mosóparfüme volt olyan, hogy semmi illatot nem éreztem mosás után, mintha bele se tettem volna.

Többi fajtát nem próbáltam még.

jan. 28. 12:04
 3/6 Hova gondolsz ***** válasza:

Volt itt hasonló kérdés, ott is az Ahimsa Tavaszi szellőt írtam. Nekem nagyon tetszik, kellemes illat. "Kissé" feljebb ment az ára most.

#2-es, itt egy link, itt kapható, bár most én is gondolkodom, hogy megvegyem-e?

[link]

jan. 28. 20:11
 4/6 Hova gondolsz ***** válasza:
Várj, lejjebb tekertem, most látom, hogy itt sincs... bocsánat a téves információért.
jan. 28. 20:16
 5/6 anonim válasza:
Én a zoldbolt.hu -ról rendelem az Ahimsát, ott egyelőre még van minden illatból...
jan. 29. 11:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Tavaszi a Zöldbolton sincs.
jan. 29. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!