Legjobb mosóparfüm?
Kipróbáltam a giovanni-t, semmi illata nem maradt mosás után.
Puellat vettem utána, az jó volt, viszont most vettem új adagot ami sokkal gyengébb minőségű, semmi illata nem marad már ennek se.
Tudnatok javasolni jobb minőségű mosóparfümöt, aminek mosás után is megmarad az illata (és nem wc illatosító szagú) ?
Én is az Ahimsát mondanám, annak is a tavaszi szellőjét, de ahogy az 1es írja, egy idő után te úgysem érzed annyira, mint mások rajtad. Plusz azt egy ideje hol lehet kapni, hol nem, most hetek óta ki van fogyva kb. mindenhol, nekem azt mondtak, ahol venni szoktam, hogy a gyártónál vannak gondok, nem is tudják, meddig lesz mèg ez a mosóparfüm.
Ami még nekem bejött, az a Herbow és a Pure, mondjuk ezekből sem az összes illat, de ez ugye egyéni izlés kérdése. Nekem pl. a Cleanne mosóparfüme volt olyan, hogy semmi illatot nem éreztem mosás után, mintha bele se tettem volna.
Többi fajtát nem próbáltam még.
Volt itt hasonló kérdés, ott is az Ahimsa Tavaszi szellőt írtam. Nekem nagyon tetszik, kellemes illat. "Kissé" feljebb ment az ára most.
#2-es, itt egy link, itt kapható, bár most én is gondolkodom, hogy megvegyem-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!