Milyen mosogatógépet vegyek?
Nagyot! Nálunk a 12 terítékes minden nap megtelik, öten vagyunk. Kisebbet venni nem érdemes.
Egyébként csak általánosságokat tudok írni, amit egyébként sokan leírtak már itt, van néhány olcsóbb, megbízható márka, a miénk Bosch, az jó, a többit nem ismerem. Nem fontos, hogy sok programja legyen, ugyanis valószínűleg csak egyet fogsz mindig használni, max. néha egy főzőmosást.
Attól függ, mennyi pénzed van. Mindenképp 12 terítékest vegyél ekkora családra, a Bosch nagyon megbízható márka, szépen mosogat. Somat tablettával használom.
Olyat érdemes venni, amiben van automata program.
15:28-tól kérdem, mit ért ezen "Olyat érdemes venni, amiben van automata program" Mindegyikben automata program van, úgy működik.
A kérdésre is reagálva: nem kell millió programos, a végén úgy is csak az alapot fogod használni. És mindenképpen 12 terítékest. Tablettából nem kell a drágát, nagyon jók a hipermarketek sajátmárkás termékei, sokkal olcsóbban megkapod. Ha nagyon kemény a vizetek, pluszban regenerálósót adagolj majd bele. Tapasztalat: nem vagyok hívő, de ha az lennék, mindennap imába foglalnám a nevét a feltalálójának! A mosógép mellett a legjobb háztartási gép.
szia!
én nagyon féltem a Candy-től, gondoltam gagyi, majd egy barátom felvilágosított, hogy skandináviában vezető márka, jóval a samsungok, és itthon nevesebb gépek előtt áll, nyugodtan vegyek azt. nem bántam meg :) candy can do!!
12 terítékest és lehetőleg Bosch-t.
Amit semmiképp se: Whirlpool (állítólag nagyon xarak!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!