Milyen mosogatógépet vegyek? Kinek mi vált be?
majdnem mind ilyen, és bármelyiket veszed a kézi mosogatásnál olcsóbban jössz ki...nekem egy használtan vett 8-9 éves Bosch van és szuper :)
lényeg, hogy tapasztald ki, milyen tabletta való bele (pl nekem a somat vált be nagyon, a calgon egy fokkal rosszabb, a dm-es, amit sokan nagyon dicsérnek, nekem koszosan hagyta az edényeket)...ja és fontos, hogy a bepakolás is rendben legyen, legyen a víznek megfelelő útja :)
+ sót minden tabletta mellé használj, annak ellenére, hogy a tablettákban is van ill esetleg folyékony öblítőt
ami fontos még a rendszeres géptisztítás (legolcsóbb szer a lidl-s 2 dbv kb 600 ft, de csak félévente kapható) ill. illatosító szintén a lidl a legolcsóbb 3 db 500 körül, de ez is csak ritkán kapható
szóval márkát nem igazán tudok ajánlani, de az biztos, ha takarítod rendesen, akkor meghálálja mindegyik és szépek lesznek az edényeid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!