Milyen mosogatógépet vegyek, kisebbet, nagyobbat, alapot, vagy olyant ami többet tud, milyen gyártmányt? Milyen előnye, hátránya van? Lehet-e vele spórolni?
na nekem whirlpoolom van semi baj sincs vele ha elfér a nagy akkor mindenképp azt vegyél 1-2 liter vizzel fogyszt csak többet de a kicsibe is bele lehet szépen pakolni igen valóban lehet spórolni én 6 köbméter meleg és 1 köbméter hideget spóroltam igen én sem hittem a szememnek
de igen szépen dolgozik mosogatószerből az ócskától a kiváloig szépen mosogat én használok sót is speciálist és mi9nimumon van így 3 honapig elég 1 dobozos só napi 2x es hsználat mellett öblítő adagolót ha sok in 1 tabit használok akkor min ra csökkentem és felöntöm a tartályát vízzel mert nekem kijelzi ha nincs benne és hogy ne világitson a hiányjelző az enyémen van multitab funkció is most vettem a tescoba 2 flakon somat perfect gélt 1000 volt 1 üveg és vettem 30 mosogatásra van kiirva persze hpogy jobban foggyon 25 ml helyett ha koszos az edény akkor 20 mly ig töldsd az adagolót ha nem annyira akkor 15 de én a tabit hjobban szeretem legközelebb ultra daysy tabit veszek majd mert az illata jo erős bár még nem próbáltam de azt mondják hogy jó!!! hát röviden ennyi jó mosogatást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!