Milyen mosogatógépet vegyek? Olcsó legyen és sokáig bírja Max 70 000 forintos.
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 13:41
1/14 anonim válasza:
Mis sem tudtunk többet áldozni 90000-nél(akkor még annyi volt az ára) egy mosógépre. A következő gépet választottuk, mivel ár-érték arányban nagyon jónak tünt. A feleségem nagyon megvan elégedve a mosási minőséggel és fogyasztással és mindjárt közel másféléve hibátlanul müködik. Tényleg csak ajánlani tudjuk, mert hangtalan és hibátlan mosást végez.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :D
De én mosogatógépet akarok venni :))
2010. dec. 29. 13:58
3/14 anonim válasza:
xDxDxDxD Tényleg. Bocs, elnéztem a kérdést...Akkor én húzok is ebből a témakörből. xDxDxDxD
4/14 anonim válasza:
A lányomék Zanussit vettek webáruházból, így kb. 20.000 Ft-al került kevesebbe, mintha városunkban megvették volna üzletben. Nagyon meg vannak vele elégedve. Szép tiszta az edény, "A" energiaosztályos, ingyen házhoz szállították és teljes körű garancia van rá.
5/14 anonim válasza:
Szabadon állót simán kapsz már ennyiért, akár felsőbb kategóriásat is, ha szépséghibás, csomagolássérült gép is megfelel. A márkásakkal nincs gond, meg leszel elégedve velük, Oriont, Bekot nem vennék... A sokáig bírja dologhoz pedig Te is hozzájárulhatsz, ha nem a ráragadt mocsokkal rakod be a gépbe, hanem leöblíted előtte az edényeket, tányérokat, mert akkor nem dugul el a lapátja.
7/14 anonim válasza:
whirlpool-om van két honapja adp 550 tipusú inox 80 ezerért vettem van rajta multitab funkció és szépen dolgozik és csendes
8/14 anonim válasza:
Elektroluxunk van 17 éve soha semmi baja nem volt!Ma is megy
9/14 anonim válasza:
Szia!
Hát 70 ezerért kis víz- és energiafogyasztású márkás gépet nehezen kapsz. De ajánlom a www.leertekelve.hu honlapot, ahol vadi új, szállítási sérült (pl. a csomagolás kiszakadt) kifogástalan gépet vehetsz, majdnem féláron.
10/14 anonim válasza:
bosh,siemens,zanussi-ezt a 3at ajánlom használt mosógépekkel foglalkozunk,javítunk.A többi mind hamar felmondja a szolgálatot.Sokszor tovább tart egy régi tiusú mint egy új gyártmányú.Az újjakba szinte minden tipusnál már kínai az alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!