Kinek hány éves a mosógépe és mi a márkálya elégedett vagy e vele hátrányok, és volt e már szerelő?
ez így van ... érdekes nekem nem rohad a whirlpool teteje meg a környezetembe senkinél de a barátnőmnek van direct drive motoros lg je és a hangja olyan süvöltő mikor centrizik de amugy jol megy neki a gépe
bár a mosószer adagoló része 1 hét apatt penészesedik neki... dehát az tisztítható de amugy szereti is
arctic a márkája(román) , 32000 ft volt akciósan.B kategóriás.Nincs kímélve de eddig még hibamentes.Néha kell takarítani a szívócső , szűrőjét.Féltem tőle mikor vettük, hogy hamar ki fog purcanni , de úgy gondoltam ha kibír egy évet már megérte és úgyis 3 év garanciája van.
Akkor vett a sógornőm is WHIRPOOLT 120000 -ért és azóta minden évben javítják.Egyszer olyan baja volt, hogy amikor vége volt a programnak és nem szedte ki belőle a ruhákat 1 percen belül , újraindította magát.:D Ami igen sokszor előfordult ha nem ült mellé:DD
Nekem életem első mosógépe, 2 éves, elöltöltős Zanussi.
Nagyon elégedett vagyok vele, bár ennyi idő után még szép, hogy nem kellett szerelő.
Anyumé viszont érdekes sztori: Energomat 15 évig, majd vettek egy felültöltős whirpool-t, amihez 3 év után jött a szerelő, és csapágy problémás állandóan. Most 7 éves a whirpool, nem melegíti a vizet, berohad a mosószer az adagolóba, olyan nehéz leszedni, hogy csak 2-3 havonta szedik le. Ja, és múltkor mosás közben kinyílt belül a dob!!!!! Ráadásul alul volt, úgyhogy jött is a szerelő, még jó, hogy nem lett nagy baj!
Most vesnek valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!