Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Aki teljesen egyedül él,...

Aki teljesen egyedül él, hogyan oldja meg a nagyobb bevásárlást autó nélkül? Nem szabadna cipekednem, főleg nem 13 kilókat, de nekem nincs segítségem.

Figyelt kérdés
Ma nagyon ideges lettem, mikor a boltból jöttem haza. Nagyon nehéz volt a cucc, amit cipeltem, pedig nem is vásároltam sokat, csak mindegyiknek nagyobb a súlya. Holnap nem lesz nyitva semmi, ma előre megvettem a dolgokat és egy pár cucc meg elfogyott. Így se vettem meg mindent. Apránként nem szeretek vásárolgatni, mert nem a kedvencem a boltba mászkálás, főleg, ha edzőterembe is megyek és amúgy is későn érek haza. Nem szabad emelnem nagyobb súlyokat, mert gerinc problémám van és a lyukas szívnek se tesz jót. Semmi ismerősöm nincs, aki kocsival hazahozna vagy elcipelhetné hazáig a cuccot. Mást nem is szeretek ugráltatni. Ma a kapuban földhöz vágtam a cuccokat már, mert fájt már a kezem meg a hátam is. :S Ti hogyan oldjátok meg? Nincs gyerekem, de akinek van, mit csinál? Megszakad?
2011. ápr. 23. 14:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én anyám is ilyen gurulóssal jár, egyszerre kettővel mert jó ha egy hónapban egyszer eljut vásárolni, mert amikor megy dolgozni még zárva van minden, amikor jön haza akkor meg már zárva.Szóval gondolhatod menyit kell vásárolnia, amikor egy hónapra előre meg kell vennie mindent.

De sok webáuház is van, ahol a lisztet, cukrot, tisztítószereket, üdítőket, tartós tejet stb megtudod venni. Szóval a húsokon, zöldségeken kívül szinte mindent.

Ha meg egy héten 2x mész vásárolni és akkor a hús meg zöldség, pékárú nem nehéz.

2011. ápr. 23. 19:36
 22/23 anonim ***** válasza:
hú de hisztis vagy.ma láttunk az obiban egy gurulós dobozt.az nagyon jó szerintem ez fiataloknak van.na azt tele lehet pakolni.ha egyedül élsz nem tudom mért nem tudsz mindig elmenni vásárolni.két gyerekem van mindig valamelyiket vinnem kell.és mellettük cipelek min 6-7kg.naponta van,hogy többször is.találd fel magad.
2011. ápr. 23. 23:29
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Megszakadni nem akarsz, nem tesz jót, oké. Szívességet nem kérsz. Akkor fizess neki. Rendelni nem jó.

Ha semmi nem teetszik, akkor szorítsd össze a fogad és menj el minden hétvégén vásárolni, nem esik le az aranygyűrű. Én se szeretek vásárolni, cipekedni se, de mivel senki nem fogja helyettem megcsinálni, ezért ez van.

Amúgy meg pasizz be és cipeltesd vele, jobbat már nem tudok ajánlani.

2011. ápr. 25. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!