Aki teljesen egyedül él, hogyan oldja meg a nagyobb bevásárlást autó nélkül? Nem szabadna cipekednem, főleg nem 13 kilókat, de nekem nincs segítségem.
A netes rendelés látszik a legjobb ötletnek. Bizonyos összeg felett ingyenes házhozszállítás van. Vagy alternatíva: pizzafutár :)))
Amúgy nem drágább, mint pepecselni a házikoszttal.
Netről nem rendelek kaját, magam szeretem elkészíteni. Pizzát meg végképp nem szeretem.
Mindenkivel váltott műszakban dolgozok, így csak a hétvége lenne jó, de nem igen szeretek kérni senkitől semmit, még pénzt se, inkább éhen halok. :S
van egy csomó alternatíva, nem értem miért szenvedsz.
vagy a G Robyból rendelsz mondjuk egy hónapra elegendő tartósabb kaját, asszem egy ezresért kiviszi a csávó, fel is cipeli az emeletre. jómódú barátnőm így csinálja, nekünk van kocsink.
amikor még nem volt, akkor 2 nagy hátizsák, és mindent bele. ha nem ciki, akkor vehetsz valami fiatalosabb bevásárlókocsit, pl ez egész divatos darab: [link]
és haza tudod cipelni a dolgokat.
a pékáru és a romlandó dolog, amiért 2-3 naponta le kell menni, az pedig elfér egy kisebb szatyorban is, attól nem szakadsz meg.
Anyukám is mártírkodott éveken keresztül, hogy ő mennyit cipel (ráadásul ők elmentek hetente kocsival vásárolni, de anyu nem tud úgy beugrani zsemléért a boltba, hogy ne 4 nagy szatyorral jöjjön ki). Tehát csak hallgattuk a sírást, aztán kapott egy gurulósat.
Most meg mondja, hogy ő mekkora hülye volt évekig, hogy cipelt mindent, pedig milyen egyszerűen hazahúzhatja.
Tehát miondenre van megoldás, de te feltetted a kérdést, kaptál válaszban több alternatívát, de mindegyikre azt mondod, hogy "akkor inkább éhezem"..... oké. éhezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!