Zsíros lett az autó üléskárpitja. Mivel tudnám kitisztítani? Venishre gondoltam, az jó lenne?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 14:04
1/4 anonim válasza:
Az egy **ar... Vettem egyszer, követtem az utasítást, de ugyanolyan foltos maradt az ülés, ráadásul még fehéren is porzott.
Nálunk van egy autómosó, ahol 3000 a teljes belső tisztítás. Oda elvittem, mondtam csak az ülést csinálják meg és 2000 pénzt kértek, géppel kiszívták... Szóval keress ilyet. Vanish is majdnem egy ezres.
Vagy ha van szőnyegtisztító géped, akkor azzal ess neki, meg szappannal.
2/4 anonim válasza:
Borotvahabbal, vagy szőnyegtisztító spray-el próbáld meg, azután hogy benzinnel átdörzsölted.
3/4 anonim válasza:
A legtutibb a zsírra a sampon, pl. WU2. Olcsó, nem rossz a szaga, ha nem sikerülne kiöblíteni, nem nagy gond. És gyönyörűen oldja a zsírt. Próbáld ki higítás nélkül. Csak persze hagyd rajta a foltokon kicsit, hogy tudjon hatni.
4/4 anonim válasza:
Én a múltkor a gyerekem biciklijét raktam be a világoskék autóülésre a láncos felével a kárpit felé,azt gondolom,el lehet képzelni,milyen lett.TESCO-s hideg zsíroldó spray-vel befújtam,mosogatószivaccsal megdörzsöltem és nyoma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!