Milyen gyakran es milyen alapossaggal takaritasz?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 12:51
11/13 anonim válasza:
Nálunk is bent lakik egy cica és bent alszanak a kutyák. így napi szinten van seprés és felmosás, valamint porszívózás. A fürdőbe nem járhatnak be, de így is fertőtlenítés van napi szinten, persze csak felmosással, a többi hétvégén. Ablaktisztítás havonta. Függönymosás félévente.
12/13 anonim válasza:
A hálószobámat 2-3 hetente porszívózóm, ha el nem felejtem, a konyha naponata van takarítva akárcsak a füdő és a ház ötbbi része a hálószoba kivételével!
13/13 anonim válasza:
én porszívózni nem szoktam mivel nincs padlószőnyegünk. Nekem pl többrészről is könyebb mint másnak mert nem dolgozom csak a férjem másik hogy a házat úgy terveztük hogy pl. olyan hogy szekrénycsak a konyhai van mert beépitett bútorok vannak. hetente 2-3 szor feltörlök , naponta felsöprök,énis ugycsinálom hogy minden nap csinálok valamit amit kell nemhagyom felhalmozni. persze aki dolgozik ezt máshogy tudja megoldani!a mosás nálam mindennapos kb 2-szer mosok naponta, ablakot pucolni kb 2 havonta ha piszkos.télen nemsürün takaritom az ablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!