Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit takarítasz, ha mászik...

Mennyit takarítasz, ha mászik a babád?

Figyelt kérdés

Padlót naponta fölmosod? Vagy csak porszívózol? Esetleg napi többször? Szőnyeget milyen gyakran? Az egész házat?

Az enyém ugyan még csak gurul, de lassan nem elég neki a leterített pléd. És most van a mindent megnyalogatós időszakában is.

Én kétnaponta porszívózni szoktam és heti 1x fölmosni, de azt hiszem, ha elindul mászni, ez messze nem lesz ez elég...

2011. jan. 25. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:

itt nézz szét, ma reggeli kérdés, szó szerint ugyanez

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. jan. 25. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Porszívózni, szinte mindennap. Feltörölni heti kb. 1-szer.
2011. jan. 25. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:

én heti 2-3x porszívózok. padlószőnyeg csak a szobában van, a többi helyiségben pedig járólap, de ezeket is fel szoktam ilyenkor porszívózni, ha már a kezemben van.felmosni minden nap szoktam, ha vmiért elmarad, másnak akkor már nagyon fel kell. portörlés heti 3x, az asztalokat, konyhapultot törlöm le minden nap. a konyhaszekrények ajtaját hetente törlöm. az ajtókat is le kell törölni hetente 1x. a fürdőt(zuhanykabin, mosdó, wc) heti 1x nagytakarítok.

ablakot 3-4 havonta mosok, de mióta sláger az ablakban nézelődni, hetente azokat is meg kell legalább, különben nem lehetne kilátni rajtuk. :)

függönyt 3 havonta mosok. ágyneműt 3 hetente szoktam mosni, a babáét 1-2 hetente, attól függően, hogy foltos lesz-e.

hirtlen ennyi jut eszembe.

mikor még nem mászott, közlekedett, én is csak heti 1-2x mostam fel, de most kell a napi szintű.

szerintem azért túlzásba sem kell esni.

mint én az elején, mikor 5 hós volt, letettük a földre, akkor még ő is csak gurult, mégis minden nap többször felmostam, ráadásul kézzel. baromság. napi 1x bőven elég! :)

2011. jan. 25. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
minden reggel porszívózok, és 2-3naponta fel is törlök.
2011. jan. 25. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok, egyébként most annyira hullik a hajam, hogy mindenhol azt látom és annyi szösz is van a lakásban, hogy a babámon látom, ha pl. nyálas a keze, rátapadnak a szöszök. Szóval ezért muszáj szinte naponta, ha pl. nincs rá időm, akkor marad ki csak. Egyébként gyorsan meg van, 2 szobánk van. Szerencsére a babám is általában jön utánam, szóval nincs így gond. 1 éves lesz egyébként. De már hónapok óta követ, ha porszívózok. :)
2011. jan. 25. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 20 hónapos a kisfiam de minden másnap porszivozok!

Hetente 2szer mosok fel!

Törölgetni általában 2 hetente szoktam!

2011. jan. 25. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia.18 hónapos a babám és 2naponta porszívózok és minden nap felmosok.Konyha előszoba fürdő naponta többször is.Szerintem ennyi kell mikor ki-be rohangál
2011. jan. 25. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:

heti 3 porszívó, heti 1 felmosás

A maradék koszt amit benyelnek, hát legyen úgy. Nincs időm minden áldott nap csutkára kitakarítani két gyerek mellett.

2011. jan. 25. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Hetente 1x porszívózok és mosok fel.
2011. jan. 25. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Minden reggel felproszívózok, felmosok mindent. Felmosás után ismét felporszívózok, hogy minden szöszt bizti eltüntessek. Van hogy nap közben is porszívózok.

De amíg nem volt mászó babám addig is max 2 naponta porszívóztam és mostam fel.... sajnos kis tisztaságmániám van :)

2011. jan. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!