Mennyit takarítasz, ha mászik a babád?
Padlót naponta fölmosod? Vagy csak porszívózol? Esetleg napi többször? Szőnyeget milyen gyakran? Az egész házat?
Az enyém ugyan még csak gurul, de lassan nem elég neki a leterített pléd. És most van a mindent megnyalogatós időszakában is.
Én kétnaponta porszívózni szoktam és heti 1x fölmosni, de azt hiszem, ha elindul mászni, ez messze nem lesz ez elég...
itt nézz szét, ma reggeli kérdés, szó szerint ugyanez
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
én heti 2-3x porszívózok. padlószőnyeg csak a szobában van, a többi helyiségben pedig járólap, de ezeket is fel szoktam ilyenkor porszívózni, ha már a kezemben van.felmosni minden nap szoktam, ha vmiért elmarad, másnak akkor már nagyon fel kell. portörlés heti 3x, az asztalokat, konyhapultot törlöm le minden nap. a konyhaszekrények ajtaját hetente törlöm. az ajtókat is le kell törölni hetente 1x. a fürdőt(zuhanykabin, mosdó, wc) heti 1x nagytakarítok.
ablakot 3-4 havonta mosok, de mióta sláger az ablakban nézelődni, hetente azokat is meg kell legalább, különben nem lehetne kilátni rajtuk. :)
függönyt 3 havonta mosok. ágyneműt 3 hetente szoktam mosni, a babáét 1-2 hetente, attól függően, hogy foltos lesz-e.
hirtlen ennyi jut eszembe.
mikor még nem mászott, közlekedett, én is csak heti 1-2x mostam fel, de most kell a napi szintű.
szerintem azért túlzásba sem kell esni.
mint én az elején, mikor 5 hós volt, letettük a földre, akkor még ő is csak gurult, mégis minden nap többször felmostam, ráadásul kézzel. baromság. napi 1x bőven elég! :)
Szia!
Nekem 20 hónapos a kisfiam de minden másnap porszivozok!
Hetente 2szer mosok fel!
Törölgetni általában 2 hetente szoktam!
heti 3 porszívó, heti 1 felmosás
A maradék koszt amit benyelnek, hát legyen úgy. Nincs időm minden áldott nap csutkára kitakarítani két gyerek mellett.
Minden reggel felproszívózok, felmosok mindent. Felmosás után ismét felporszívózok, hogy minden szöszt bizti eltüntessek. Van hogy nap közben is porszívózok.
De amíg nem volt mászó babám addig is max 2 naponta porszívóztam és mostam fel.... sajnos kis tisztaságmániám van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!