Mennyire koszolja össze a lakást nagyobb gyermeked? Szokott az etetőszéken/konyhán kívül is enni (szobában pl. )? Milyen időközönként takarítasz?
Mekkora neked a nagyobb gyerek?
Nálunk kezdettöl fogva CSAK a konyhában az etetöszéken eszik( meg mi is, de mi az asztalnál - a humortúltengésesek miatt irtam), máshol nem.
A konyhát értelemszerüen összetakaritom, ha valami lepotyog, egyébként naponta összesöpröm és felmosom. A lakás többi részét hetente kétszer porszivózom illetve felmosom.
Enni csak a konyhában ehet,még csokit vagy kekszet sem kap a szobában.
Szétpakol,de ebéd-vacsora előtt közösen mindig összepakolunk.
Koszt tulajdonképpen nem csinál. Legfeljebb papírt tépked,összefirkál valamit és hasonlók.
Naponta felmosok a konyhában,és a vizes helyiségekben. A szobában hetente porszívózok többnyire. Csak a port törlöm le naponta.
nálunk is csak az étkezőben lehet enni. ha nem is az etetőszékben de akkor is fel kell ülnie a székre.
minden reggel takarítok
19 hónapos
Másfél éves, csak az etetőszékben ehet a konyhában. Morzsál, stb, ha egyedül eszik, a minap pl. egy pohár kefírt kent szét, amíg elmosogattam :DDD
Amúgy nem koszolja össze a lakást, nincs mivel. Ha majd gyurmázni, festeni fog, meg ilyesmi, azt a konyhában és a saját szobájában teheti.
Minden nap kell min. seperni, de amióta nem mászik, már nem mosok fel minden nap... Ciki, mert minden nap kéne.
Nálunk amerikai konyha van, az étkező asztal átnyúlik a nappaliba. Nagyon vigyázok, hogy a hígabb étel ne a nappali szőnyegén landoljon. Lányom csak és kizárólag az etetőszékben eszik, bár volt már rá példa, hogy elkunyerált a konyhában egy egy falatot, de azt is a szájába adom, a kezébe semmit. Még csak az kellene, hogy mindenhol ételmaradékot találjak.
Amikor elkezdett darabosat enni, vettem egy elektromos seprűt, ezzel minden évés után felpórszívózok a széke körül és a székét belülről. ( kiszedhető belőle egy morzsaporszívó).
Sajnos örülök ha heti egyszer fel tudok porszívózni, mosni, 150 m2 a ház. Nekem ez a kis kézi porszívó nagy segítség lett. Korábban nem vettem elő a nagy gépet, sepregettem, de nem volt az igazi, most tök jó tisztaság van.
Míg mászott, én is minden nap felmostam a földszintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!