áááá az őrület határán vagyok miért van ez?
Figyelt kérdés
olyan problémám lenne ,hogy van egy 2 hónapos mosogatógépem és iszonyat!!!az üvegpoharaim iszonyat rondák foltosak hiába állítgatom a só és az öblítőadagolót hiába és még a fogásuk is idegesítő!!! miért van ez??? a só : calgonit öblítő Tesco Tabletta: Lidlis w 5 sima és dero 7 in 1 a dero nál kiprobáltam a multitab funkciót is az eredmény így is ocsmány!!!!! most mit tegyek??? nagyon el vagyok keseredve!!!2011. jan. 9. 21:05
11/13 A kérdező kommentje:
na megszületett vettem géptisztítót átnyomattam 50 fokon a mosogatóra tettem a kifolyócsövet olyan csuva jött ki belőle utána indítottam 1 tabival meg cloroxal 1 mosogatást most szép tiszta a gép és végre jó az eredmény is!!! de az uj tablettám somat és ezzel már, király
2011. jan. 10. 18:28
12/13 anonim válasza:
Már kétszer írtam az elején.Én is adtam tanácsokat.
Hidd el, most hogy jó a géped, gyengébb tablettával is jó fog mosogatni.
.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat.
2011. jan. 10. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!