Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan, aki akkor esett...

Volt olyan, aki akkor esett teherbe, mikor full ideg volt, az őrület határán?

Figyelt kérdés
Sajnos pár napja csak a rossz történik velünk,idegileg egyre nehezebben bírom. Pedig clostyt szedtem,szurit kaptam,de félek,felesleges pénzkidobás volt.
2011. okt. 14. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Én:)

MÁr az őrület szélén álltam az idióta főnököm miatt, akivel napi szinten ordításig fajulva veszekedtem. Ott tartottam, hogy vagy megölöm, vagy felmondok, mert nem bírom elviselni, be fogok golyózni.

Aztán rá 3 hétre már nem jött meg:)

Csak nyugalom, kitartás, majd jobb lesz!

2011. okt. 14. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked! :)

Sajnos én nem hiszem,h nekünk így össze fog jönni. Kezdem nem bírni. Minden nap lecsap ránk a sors,kezdek beleőrülni.:(

2011. okt. 14. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
:) nekem .. esküvöhöz intéztem a papirokat (nem akartàk elfogadni) külföld magyar között és vàrosok között ingàztam sehol nem tudtak semmit mondani ide oda küldözgettek.. a semmire több oràs vàrakozàsok mindenhol... a végén kiderült csak 2 pecsét kell :(((( ami egyenként 5500 Ft per darab ja és 2 napon volt hogy lejàrjon az összes papir érvényessége..sikerült beadni:)) és erre nem jött meg azt hittem az idegtöl de baba lett a dologba :) 37hkm
2011. okt. 14. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt az aggályom, stresszes munkahelyem van 5.30-kor kelek mindennap, hullafáradtan megyek haza, gondoltam így

biztos nem fog összejönni. Fél éve próbálkoztunk és egy ismerősöm javasolta, hogy kapcsoljatok ki mindketten egy kicsit, menjetek el egy pár napra valahova, felejtsétek el a munkát. Így is történt, szerencsére pont a peteérésemre időzítettünk, elvonultunk a külvilág elől és tényleg bevált, 8 hetes terhes vagyok és pont akkor "sikerült". Már nem egy ismerősömtől hallottam, hogy nekik is ez segített, friss levegő, más környezet, jó időzítés.

Kapcsoljatok ki, sikerülni fog!

2011. okt. 15. 06:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Több olyan ismerősöm is van akiknél "stressz" mellet sikerült a baba több évnyi próbálkozás után, persze a "legrosszabbkor". Náluk szerintem azért volt sikeres akkor mert nem a babára koncentráltak, hanem millió más dolog kötötte le őket...!
2011. okt. 15. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!