Volt olyan, aki akkor esett teherbe, mikor full ideg volt, az őrület határán?
Én:)
MÁr az őrület szélén álltam az idióta főnököm miatt, akivel napi szinten ordításig fajulva veszekedtem. Ott tartottam, hogy vagy megölöm, vagy felmondok, mert nem bírom elviselni, be fogok golyózni.
Aztán rá 3 hétre már nem jött meg:)
Csak nyugalom, kitartás, majd jobb lesz!
Gratulálok neked! :)
Sajnos én nem hiszem,h nekünk így össze fog jönni. Kezdem nem bírni. Minden nap lecsap ránk a sors,kezdek beleőrülni.:(
Nekem ugyanez volt az aggályom, stresszes munkahelyem van 5.30-kor kelek mindennap, hullafáradtan megyek haza, gondoltam így
biztos nem fog összejönni. Fél éve próbálkoztunk és egy ismerősöm javasolta, hogy kapcsoljatok ki mindketten egy kicsit, menjetek el egy pár napra valahova, felejtsétek el a munkát. Így is történt, szerencsére pont a peteérésemre időzítettünk, elvonultunk a külvilág elől és tényleg bevált, 8 hetes terhes vagyok és pont akkor "sikerült". Már nem egy ismerősömtől hallottam, hogy nekik is ez segített, friss levegő, más környezet, jó időzítés.
Kapcsoljatok ki, sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!