Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » áááá az őrület határán vagyok...

áááá az őrület határán vagyok miért van ez?

Figyelt kérdés
olyan problémám lenne ,hogy van egy 2 hónapos mosogatógépem és iszonyat!!!az üvegpoharaim iszonyat rondák foltosak hiába állítgatom a só és az öblítőadagolót hiába és még a fogásuk is idegesítő!!! miért van ez??? a só : calgonit öblítő Tesco Tabletta: Lidlis w 5 sima és dero 7 in 1 a dero nál kiprobáltam a multitab funkciót is az eredmény így is ocsmány!!!!! most mit tegyek??? nagyon el vagyok keseredve!!!
2011. jan. 9. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nincsen eldugulva a forgólapát? Le lehet tekerni és kimosni.Én is így jártam míg ki nem tisztítottam.
2011. jan. 9. 21:19
 2/13 A kérdező kommentje:
nincs sajnos már ott tartok ,hogy idegrohamot kapok kifizettem érte 80 ezer forintot és ekkora szar istenem nem hiszem el de az ismerőseim se sót se öblítőt nem használnak mégis szépek a poharaik de nemem nem holnap veszek valami pucolólötyöt meg kézzel átmosogatok mindenemet és majd meglátjuk de sírni tudnék!!!
2011. jan. 9. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Jaj most jut eszembe, úgy jártam az első héten mint Te. É n is ki voltam borulva emiatt.Hívtunk egy szerelőt és kiderült, hogy egy csont darab beszorult és emiatt nem forgatta a vizet és nem mosta tisztára az edényeket.
2011. jan. 9. 21:29
 4/13 A kérdező kommentje:
majd holnap megnézem jobban de neh hogy az a probléma hogy olcsó tablettát használok??? holnap veszek somatot ha nem lessz jó a boltig rugdosom azért köszi(:
2011. jan. 9. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Én már hónapok óta tesco tablettát használok, dm-es sót és öblítőt, de nincs gond velük. Szerintem is valami miatt nem tud a vízsugár haladni. A bepakoláson is sok múlik.
2011. jan. 9. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor olcso tablettat hasznaltam. Olyan feher foltos volt a pohar tole. Calgonit Finish nagyon jo.
2011. jan. 9. 23:45
 7/13 OliaTIRA válasza:
szerintem a tescos az nem jó
2011. jan. 9. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Vagy a poharaidat nem lehet gépben mosni.

Nálunk a "hagyományos"kávés pohár(presszó)be mattult,olyan homályosak lettek.

Vettünk újakat,azzal semmi gond.

2011. jan. 10. 10:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Fél éves a Hotpoint-Aristonunk.Egy hét után elfogyott az ajándék márkás tabi+öblítő,azóta Lidl-s van,nincs vele gond.

Nem estél át a ló másik oldalára--nem lehet,hogy a rengeteg sok vegyszer miatt van ?

Nekünk is van olyan üvegpohár, ami nem bírja a gépet.

2011. jan. 10. 12:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, valószínűleg csak a poharaid nem mosogatógép-állók. Nem mindent lehet a mosogatógépben elmosni, ez az üvegekre is igaz. A mi régi poharaink is befoltosodtak és furcsa, tapadós, érdes tapintásuk lett. Vettem olyat, aminek a csomagolásán rajta volt, hogy mosható mosogatógépben és már évek óta semmi bajunk, pedig a legolcsóbb tablettákat nyomom, még öbltőt sem rakok soha a gépbe. Lesznek még ilyen meglepetések, de erről nem a géped tehet :=). Pl. bocifoltos Milka bögrénkről a gép egyszerűen lemosta a bocifoltokat, sebaj, lett egy egyszínű lila bögrénk :=). Szóval nyugi, nincs baj, csak ki kell tapasztalnod a gépedet, meg kell tanulnod, hogy melyik edényed bírja a mosogatógépet.
2011. jan. 10. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!