Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Olyankor kihez fordultok,...

Olyankor kihez fordultok, mikor az örület határán jártok a boldogtalanság miatt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:
pszichológus , vagy alkohol
2011. máj. 2. 21:30
 2/9 anonim válasza:

szia!

hát én most ugyanígy érzek,nagyon elkeseredett,kilátástalan az életem,elvesztettem a kisbabámat,(8hetes terhes voltam mindez egy hete)a gyerek apja is elhagyott,nem tartja már velem a kapcsolatot,nincs munkám sem,mit mondjak még?

én ittam az sem jó,mert még többet gondolkodom,dokihoz nem megyek,mert nem..elég a bajom a nélkül is..mi marad??

nem tudom,de ...ha ..ebből kilábalok,akkor bármi másból is későbbiekben..erősnek kell lennem,kell keresnem kiutat,de nagyon nehéz...

2011. máj. 2. 21:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Hja,alkohol...az csak addig jó amig tart...de nem tarthat örökké. Orvos? Nekem nincs pénzem orvosra...második válaszolónak pedig sok sikert a boldogsághoz!
2011. máj. 2. 21:53
 4/9 anonim válasza:
köszi,még nincs gyerekem,26 éves vagyok,és még talán kezdhetek egy új életet...de ehhez sok idő kell...
2011. máj. 2. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
nem is kell pénz , van ingyenes is
2011. máj. 2. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:

én azt mondom ne nyúlj szerhez hanem próbálj meg új életet kezdeni, új emberekkel barátkozni, új dolgokat csinálni stb.

ha mindenképpen szerhez kell nyúlni akkor se alkohol hanem egy kis varázsgomba. azt csak egyszer kell megenni és olyan élményed lesz hogy rájössz hogy hogyan felejtsd el az egészet. A pia alkoholizmushoz és önpusztításhoz vezet. a gomba viszont vissza a természethez, oda ahonnan jöttél.

de nem ajánlom a szerhasználatot.

2011. máj. 2. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Én aludni szoktam, és utána legtöbbször reményteli vagyok mikor felébredek..:D
2011. máj. 3. 11:14
 8/9 hot_kiss ***** válasza:

Mögöttem hála istennek álltak emberek, mikor padlón voltam. 3 hétig szinte csak voltam a semmibe bele. Jóformán egy enyhe depressziónak is lehet mondani. Én próbáltam gonoszkodni az emberekkel, szúrkálódtam mindenkivel, de nem segített. Rá kellett jönnöm, hogy azzal, hogy csak hagyom, hogy hatással legyenek rám az ilyenek ,inkább csak gyengébb leszek. Erősnek kell lenni akkoris, ha nagyon nehéz.

Én legtöbbször leírom vagy valakinek elmondom, akiben megbízom, így egy kicsikét könnyebbnek érzem magam. Aztán mikor egy kicsit érlelem a dolgot, akkor próbálom mérlegeni azt, hoyg ha más lenne ilyen helyzetben mit tanácsolnék neki. Ez alapján cselekszem, de persze mindig vannak az embernek nehéz órái, napjai, hete, hónapjai, esetleg évei is.

Csupán 5 szó, a többi tényleg csak segítő körítés..:

Fel kell tudni állni. Mindig.

A kisbabáját elvesztő nőnek pedig temérdeknyi örömöt kívánok és nagyonboldog hosszú életet a továbbiakban.

2011. máj. 3. 16:45
 9/9 anonim válasza:
utolsónak nagyon szépen köszönöm a jó kívánságait.remélem majd egyszer.. én is, még lehetek boldog...és fogok is,mert hiszem hogy van kiút ebből is.ezért mindent megteszek..és remélem nem leszek kevés hozzá,egyedül....
2011. máj. 7. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!