Olyankor kihez fordultok, mikor az örület határán jártok a boldogtalanság miatt?
szia!
hát én most ugyanígy érzek,nagyon elkeseredett,kilátástalan az életem,elvesztettem a kisbabámat,(8hetes terhes voltam mindez egy hete)a gyerek apja is elhagyott,nem tartja már velem a kapcsolatot,nincs munkám sem,mit mondjak még?
én ittam az sem jó,mert még többet gondolkodom,dokihoz nem megyek,mert nem..elég a bajom a nélkül is..mi marad??
nem tudom,de ...ha ..ebből kilábalok,akkor bármi másból is későbbiekben..erősnek kell lennem,kell keresnem kiutat,de nagyon nehéz...
én azt mondom ne nyúlj szerhez hanem próbálj meg új életet kezdeni, új emberekkel barátkozni, új dolgokat csinálni stb.
ha mindenképpen szerhez kell nyúlni akkor se alkohol hanem egy kis varázsgomba. azt csak egyszer kell megenni és olyan élményed lesz hogy rájössz hogy hogyan felejtsd el az egészet. A pia alkoholizmushoz és önpusztításhoz vezet. a gomba viszont vissza a természethez, oda ahonnan jöttél.
de nem ajánlom a szerhasználatot.
Mögöttem hála istennek álltak emberek, mikor padlón voltam. 3 hétig szinte csak voltam a semmibe bele. Jóformán egy enyhe depressziónak is lehet mondani. Én próbáltam gonoszkodni az emberekkel, szúrkálódtam mindenkivel, de nem segített. Rá kellett jönnöm, hogy azzal, hogy csak hagyom, hogy hatással legyenek rám az ilyenek ,inkább csak gyengébb leszek. Erősnek kell lenni akkoris, ha nagyon nehéz.
Én legtöbbször leírom vagy valakinek elmondom, akiben megbízom, így egy kicsikét könnyebbnek érzem magam. Aztán mikor egy kicsit érlelem a dolgot, akkor próbálom mérlegeni azt, hoyg ha más lenne ilyen helyzetben mit tanácsolnék neki. Ez alapján cselekszem, de persze mindig vannak az embernek nehéz órái, napjai, hete, hónapjai, esetleg évei is.
Csupán 5 szó, a többi tényleg csak segítő körítés..:
Fel kell tudni állni. Mindig.
A kisbabáját elvesztő nőnek pedig temérdeknyi örömöt kívánok és nagyonboldog hosszú életet a továbbiakban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!