Éreztétek már úgy ,hogy megszakad a lelketek és ezzel nem tudtok mit kezdeni?
Neked lennék le se szarnám azokat a nyomorultakat.
A legtöbb ember kanyit nem ér!
Amikor gyerek voltam nem voltak èrzèseim. Az egyetlen amit èreztem az a fèlelem volt. Nem èreztem szeretetet, igy ha valaki meghalt bànatot se.
Mire felnôttem, làttam hogy nagyon elcseszett èletem lesz, ha igy folytatom, elviselhetetlen voltam valamilyen szinten a magam szàmàra. Elkezdtem kutatni, hogy mit tehetek, hogy megvàltozzak, megjavuljak. Több èv utàn megtalàltam. A kulcsot egy sokkal jobb èlethez. Azóta eltelt 30 èv, ès soha nem engedtem el. Nagyon nagyon sokat javultam. Ma màr boldog èletem van. Soha nem gondoltam, hogy ennyi szeretet lehet bennem az emberek irànt. Hogy ennyi boldogsàg lehetsèges, gyakorlatilag ok nèlkül. Ma is elöjönnek problèmàk nèha. De kezelem ôket. Sok baràtom van. Csalàdom ma sincs. De fejlôdök. Folyamatosan dolgozok rajta hogy egy mèg jobb ember legyen belôlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!