Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztétek már úgy ,hogy...

Éreztétek már úgy ,hogy megszakad a lelketek és ezzel nem tudtok mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Leginkább az emberekben való csalódásom miatt érzem ezt,hisz valami oka mindig van annak hogy kiabranduljak de van egy rossz tulajdonságom,hogy mindig reménykedem.Mindig.Hogy egyszer talán máshogy lesz,hogy na most igen,aztán végül sosem úgy lesz és ezzel a reménnyel olyan jó lenne felhagyni.Olyan jó lenne feladni a hitem mert úgy érzem túl sok van.Hiszek még a jó dolgokban,hogy van nekem is helyem ezen a vilagon,de közben úgy érzem nincs.Ugy érzem kezdem az életet elveszteni nincs öröm,akármit csinálok.Régen sokminden örömet okozott és van amit most is csinálok hátha egyszer jobb lesz.De nem,semmi.El vagyok maganyosodva de ahányszor próbálkozásaim vannak vagy nyitott vagyok mindig csalódnom kell valakiben.Úgy érzem elfáradtam.Ti is éreztek így?
tegnap 19:31
 1/2 anonim válasza:
100%

Neked lennék le se szarnám azokat a nyomorultakat.

A legtöbb ember kanyit nem ér!

tegnap 19:52
 2/2 anonim válasza:

Amikor gyerek voltam nem voltak èrzèseim. Az egyetlen amit èreztem az a fèlelem volt. Nem èreztem szeretetet, igy ha valaki meghalt bànatot se.

Mire felnôttem, làttam hogy nagyon elcseszett èletem lesz, ha igy folytatom, elviselhetetlen voltam valamilyen szinten a magam szàmàra. Elkezdtem kutatni, hogy mit tehetek, hogy megvàltozzak, megjavuljak. Több èv utàn megtalàltam. A kulcsot egy sokkal jobb èlethez. Azóta eltelt 30 èv, ès soha nem engedtem el. Nagyon nagyon sokat javultam. Ma màr boldog èletem van. Soha nem gondoltam, hogy ennyi szeretet lehet bennem az emberek irànt. Hogy ennyi boldogsàg lehetsèges, gyakorlatilag ok nèlkül. Ma is elöjönnek problèmàk nèha. De kezelem ôket. Sok baràtom van. Csalàdom ma sincs. De fejlôdök. Folyamatosan dolgozok rajta hogy egy mèg jobb ember legyen belôlem.

tegnap 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!