Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nektek hogy telik a napotok?...

Nektek hogy telik a napotok? Más is érzi úgy, hogy megszakad?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogyan tudnám tehermentesíteni magam, fáradt vagyok, megszakadok! 20 éves vagyok, a párommal lakom albérletben, ő dolgozik, én meg dolgozom + tanulok + háztartást vezetek.

A napom így néz ki: 4.30-kor kelek és megyek dolgozni, 5.30-12-ig dolgozom tehát napi 6 órát, + az utazás, olyan délután 1-re érek haza. Utána suli, amit estin csinálok, hogy tudjak dolgozni. Mikor onnan hazaérek, nekiállok vacsorát főzni és a lakást rendbe tenni, mosni, meg hát mindent megcsinálni. Este 9-10 körül végzek, zuhany, alvás és 4.30-kor csörög az óra újra. Egyszerűen nem bírom! A párom segít amiben tud, de őszintén szólva ez nekem nem sokat ér, mert a munkahelyemre és a suliba nem mehet helyettem, + főzni sem tud, tehát max a takarításból tudja kivenni a részét, amit meg is tesz és örülök neki, de igazából így is gyakorlatilag megszakadok (párom is sokat dolgozik amúgy). Egyre ritkábban eszünk főtt kaját is és hát fú.... nagyon kimerült vagyok, semmi szabadidő, csak hétvégén. Igazából nem is tudom mi a kérdésem.... Mások is vannak így? Nektek mivel telik a napotok, ti is megszakadtok? Gondolom van akinek még ennél is durvább.

20/l

2013. aug. 25. 13:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
A mai napom pocsék, mindjárt este van, rossz az idő megint, in dulok dolgozni, és kb mire hazaérek, itt lesz párom tolakodó húga....a többi napom hæzimunka, és sima meló reggeltől estig:)
2013. aug. 25. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Filmezek gyakorizok...szenvedek..

Orrsprével sem kapok levegőt, fáj a fejem, lázcsillapító ellnére is 38 fokos lázam van, meghalok úgy érzem,

Hálás vagyok magamnak, hogy tegnap megfőztem előre 2 napra.

Takírítanom kellene, és készülnöm mert jönnek az "anyósomék" a hét közepén ittalvásra...

Már egy mosást betettem, port kellen törölni,porszívózni, felmosni, és mosogató is tele van...

Párom pedig végig dolgozik..

(Közben szétaggódom a fejem, mert az esküvőnk 2 hónapon belülre esik, és még nincs kinn több, mint 10 meghívó)

2013. aug. 25. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék, ha a helyedben lennék. Közel egy éve itthon ténfergek, mert se munkám nincs, se tanulni nincs lehetőségem. Szóval... fáradt vagy, de bár én lennék olyan fáradt mint te!
2013. aug. 25. 13:27
 4/11 anonim válasza:
nem kell minden nap takarítani és főzni sem, főleg, hogy csak ketten vagytok. Főzz meg hétvégén úgy, hogy két félét, azt ehetitek szerdáig, akkor csak csütörtökön kell újra főznöd, akkor is két napra. Főzz kicsit nagyobb adagokat és fagyaszd le adagonként, azt is elő lehet venni, ha nincs kedved nekiállni este.
2013. aug. 25. 13:29
 5/11 anonim válasza:
ja, és tanuljon meg főzni a párod is. Senki nem születik fakanállal a kezében.
2013. aug. 25. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:

ez egy átlagos "megszakadás", nők ezrei élnek hasonló feszített tempóban + 1-2-akárhány gyerek! (neked még az sincs)

gondolom te akartál otthonról elköltözni, hogy ne a szüleid mondják meg a tutit. hát kérem, az önálló élet ilyen, nem főz mos helyetted anyuka.... majd belejöszz :)

2013. aug. 25. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ma reggel felkeltem és reggeliztem aztán elmentem focizni. Ettem majd pihenek és haverral talizok. Teljesen lazulós az életem de szeptembertől megyek Pestre koleszba és mellette dolgoznom kell és érzem hogy ugyan az lesz mint veled. Ott is dolgozok tanulok majd főzök magamra a koleszba hogy tudjak enni.
2013. aug. 25. 13:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Suliból az utolsó fél évem van amúgy vissza, tehát kb februárban vége ennek az egésznek, amivel kapcsolatban nagyon vegyes érzéseim vannak, egyrészt mindig ezzel nyugtatom magam, hogy már csak 6 hónapot kell kibírnom, másrészt a sírógörcs kerülget ha eszembe jut a VIZSGAIDŐSZAK, teljesen kiborulok a gondolattól, hogy még az is.... :S
2013. aug. 25. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Tanulás ás munka együtt nagyon megterhelő.

Barátodnak kellene még jobban besegítenie, kezdve azzal például, hogy egy férfi is megtanulhat sütni-főzni. Legalábbis az egyszerűbb dolgokat mindenképp.

2013. aug. 25. 13:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Suliból az utolsó fél évem van amúgy vissza, tehát kb februárban vége ennek az egésznek, amivel kapcsolatban nagyon vegyes érzéseim vannak, egyrészt mindig ezzel nyugtatom magam, hogy már csak 6 hónapot kell kibírnom, másrészt a sírógörcs kerülget ha eszembe jut a VIZSGAIDŐSZAK, teljesen kiborulok a gondolattól, hogy még az is.... :S
2013. aug. 25. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!