Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megszakadt a terápiám a...

Megszakadt a terápiám a pszichológussal. Elveszett a bizalom. Nagyon megvisel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemtudom, hogy volt-e valaki hasonló cipőben, de nincs új a nap alatt. Ezért reménykedem benne, hogy talán valaki tud tanácsot adni.

Nagyon fontos volt számomra a terápia. Teljesen a bizalmamba fogadtam a pszichológust. Mivel többször sem tartotta a szavát és a beszélgetések alatt nagyon figyelmes és együttérző volt, de üzenetekben viszont többször rideg, távolságtartó és elutasító, abbahagytam a terápiát. A viselkedése teljesen nárcisztikusnak tűnt. Love bombing, traumakötés, gázlángozás stb. Teljesen szétestem, ezért mondtam, hogy legyen vége. Most viszont úgy érzem, hogy nagyon hiányzik, mintha szerelmi bánatom lenne és gyászolnám a kapcsolatot. Azthiszem így is van. Volt egy nárcisztikus exem és brutális volt a felépülés, de most ugyanazt érzem. Szerencsére ez nem tartott olyan sokáig. Lehet, hogy áttétel, de szerintem nem az. Mindent érzésemnek van alapja szerintem. Járt már valaki így? Mit lehet tenni ilyenkor, hogy visszataláljak magamhoz?

tegnap 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Áttérsz egy másikhoz, aki segít kikeveredni ebből.
tegnap 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy egy gyors váltásnál lehet, hogy tovább vinném a következő terápiás kapcsolatba. Nem vagyok biztos abban, hogy tudnék bízni ilyen gyorsan. Ráadásul van bennem egy félelem, hogy ez megismétlődhet. Azt most nagyon megviselne.
tegnap 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
"van bennem egy félelem, hogy ez megismétlődhet" - Már apró jelekből felismered, akiben nem bízhatsz. Fájó úton, de tapasztalatot szereztél, ami megvéd a hasonló esetektől.
tegnap 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!