Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők! Hogyan kezelitek azt, hogy napokig nem látjátok a szerelmeteket? Én konkrétan az őrület határán vagyok néha, és semmi nem megy nélküle.
Így van, a távolág a kis tüzeket eloltja, a nagy tüzeket pedig FELLOBBANTJA!!!!
Szóval kitartás.
Én 2 és fél hónapig bírtam, úgy hogy nem láttam a páromat, aztán vége lett, mivel minket 3500 km választ el és ki tudja egyáltalán látom-e, de én most is szeretem...
A lényeg, hogy ha akarod ki tudod bírni.
Próbáljatok meg minden nap beszélni emailbe, vagy telefonon.
Kívánok Neked sok erőt és kitartást!!!!
Személy szerint eddig távkapcsolatot nem láttam megmaradni, de nem akarlak elkeseríteni. Ha nincs mód max. fél éven belül egy helyen lenni, akkor érdemes már most abbahagyni.
Sok pár hitegeti magát, hogy a szerelmük erősebb, a távkapcsolat azonban sosem jó. Vagy azért szűnik meg mert már nem bírják idegekkel az állandó távollétet, vagy azért, mert egy idő után valamelyik félnél 'helyben' megjelenik egy harmadik személy...
Nekem is volt még az egyetem alatt távkapcsolatom, mondhatom hogy nem is lett hosszú életű, egyikünk sem tudta megvalósítani, hogy a másikhoz odamenjen.
Azért sok sikert, hátha neked összejön.
nekem is volt egy távkapcsolatom nem rég
9-10 hónapig tartott, és úgy kb. 2-3 havonta tudtunk találkozni, mégis kibírtuk
de sztem egy hónappal sem bírtuk volna tovább
nem baj ha nem bírod, nem a te hibád és szerintem ne erőltesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!