Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Aki kertes házba lakik és...

Aki kertes házba lakik és penészedik, nedvesedik a fala belülről, az tud valami hatásos módszert a megszüntetésére? A páramentesítőt kipróbáltátok már?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
A páramentesítő jó ,de egy nem elég szerintem,elszívó ventilátorok beépítésével is próbálkozhatsz ,nálunk is van
2010. nov. 28. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk alulról jött a víz, leszigeteltük bitumennel, azóta szárazak a falak és soha nem volt penész, pedig ennek vagy 15 éve.
2010. nov. 28. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szigetelés. Nálunk a födémnél jött a hideg, meg hőhidak lettek és attól nedves meg nyirkos volt a fal. Panelban pedig (albi) azt mondták, hogy egy 18-20fokra mindenképpen fel kell fűteni. Vannak penészedésgátló festékek is, kicsit drága, de elvileg jó... majd kiderül (igaz, költözök, szóval én nem tudom meg sose).
2010. nov. 29. 18:29
 4/4 anonim válasza:
100%
Nálunk is ez van, vályogház. gyakori szellőztetés, és nekünk a szavo ami bevált, de egy idő múlva sajnos visszajön ahol hajlamos rá. Mi még arra fiygelünk hogy pl. szekrény, kanapé, meg a nagyobb bútorokat nem tolunk be falig, hagyunk helyet szellőzni. És most hogy jön a tél, a ceresit stop pára készülék ami még működik. A ruhát mindig kirakom, a nedvességet hadd fújja ki a szél, hadd vigye a friss levegő, estére hozom csak be. 21-22 fok van. Sokat bosszankodom én is miatta, ennél többet sajna nem tehetünk, ahol olyan ott olyan is lesz, akármennyit vakolsz, szigetelsz. Ez van.
2010. nov. 29. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!