Hatásos házi módszert a prosztatagyulladás megszüntetésére?
Férjemnek a prostamol uno kúra hatott. Gyógyszertárban vény nélkül lehet kapni, ő 5-6 hónapig szedte. Elmúlt a gyulladás és a vele járó "jóindulatú" megnagyobbodás is visszahúzódott (már alig tudott pisilni). Nem lett 100%-os - még mindig kicsit nagyobb a prosztatája, van némi vizelési nehézsége is (szerencsére már csak annyi, hogy nem tudna kipisilmesszebbre versenyben győzni :=) ) -, de összehasonlíthatatlanul jobb, mint volt.
Azt azért nem árt figyelembe venned, hogy nem minden gyulladás egyforma. A férjemnek pl. nem kellett antibiotikumot szednie, tehát nyilván nem bakteriális fertőzése volt, ellentétben veled. Először is keress egy másik urológust! Lehet, hogy azért ilyen makacs a gyulladásod, mert nem megfelelő a kezelés. Ha az új orvos szerint is antibiotikum kúrára van szükséged, fogadd el, szedd végig és mellette kezdd el a prostamol unot szedni.
Kitartás! Meg fogsz gyógyulni!
A saját tapasztalatom:
- antibiotikum csak ront az egészen. Mivel drága a vizsgálat ami kimutatja milyen baktérium, plusz nem is garantált h sikerül kimutatni, ezért az orvosok szélesspektrumú antb.-t adnak, ha ez nem segít akkor valamennyire specifikussal próbálják kiszűrni. Én 6 félét szedtem és hazavágták az immunrednszerem. A legyengült immunrendszerem miatt egyre sűrűbben jött ki a gyulladás.
Én is sokmindent kipróbáltam, meglepő h mi segített:
-stresszmentes életmód (hobbi, haverok, barátnő, stb)
-nagyon kemény fizikai munka. Orvosok az mondták h sportoljak de kellett a pénz is szóval így oldottam meg plusz napi 1 órát erősítettem. Brutálisan leterheltem magam fizikailag és fél év alatt helyretett.
3 éve nem jött ki szóval jól vagyok, semmi jele nincs a betegségnek. nagyon érzékeny lettem annó a hidegre, az is teljesen elmúlt.
-Ja és a harmadik: Kitartás kell hozzá!
Szia!
Köszi a választ.Szóval ha minden nap hulla fáradtan jövök haza,kifáradva,akkor elmúlik a dolog?:)
KÖszi a választ:)
Voltam orvosnál és most nem mutattak ki bacit.Lehet, hogy gerincsérvem van,mivel fáj 2-3 éve a gerincem6hátam és ez is okozhatja a bajt,valamint ideggyógyászatra is elküldtek és ott konkrétan nem tudom mit vizsgálnak,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!