Ez gombás fertőzés? Van valami házi praktikát az elmulasztásra?
Figyelt kérdés
Szóval apéniszemen megjelentek piros foltocskák, aztán az egész makk olyan lett, majd elkezdett hámlani és viszketni, mindezt kb olyan 3-4 nap leforgása alatt. Azt mondták melegviz semmiképpen se érje. Tudtok valami házi praktikát az elmulasztásra ? 16 éves vagyok egyébként, canestent nemtaláltam itthon, de azt kiadnák nekem a patikában? mert ugytudom nem vényköteles..2011. márc. 1. 17:32
1/6 anonim válasza:
kiadják persze, vegyél szerintem hátha segít.
2/6 anonim válasza:
víz miért ne érje? ezt a blődséget
amúgy meg bőr és nemibeteg gondozó
3/6 A kérdező kommentje:
Ne víz neérje, hanem melegvíz neérje, mert az csak segít neki terjedni, legalább is ezt mondták nekem, amugy szerintem canesten eléglenne erre
2011. márc. 1. 17:41
4/6 anonim válasza:
Azért ha nem javul egy-két héten belül, menj el orvoshoz.
5/6 anonim válasza:
meleg vízhez tegyél szappant ;) és mosd meg.-...amúgy meg bőr és nemibeteg gondozó
6/6 ekeke válasza:
Canestent simán adnak. Kend össze vele jól, naponta többször mosd meg és újra kend be. ha egy héten belül nem múlik el teljesen vagy nem javul jelentősen, akkor orvos (bőr-nemi). Nem kell beszarni, előrántod neki, ránéz, mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!