Segítséget szeretnék tőletek kérni mégpedig az miatt, hogy valami fehér lötty folyik ki a nemi szervemből és pisiléskor nagyon ég, fáj! Mi lehet ez?! Netán valami fertőzés?! Mit tegyek?! 18/F
A vizeletem normális,a fehér cucc nem pisilés közben folyik hanem előtte utána...
és persze tudom hogy normális ha előtte önkielégitést végeztem,de sajnos ilyen nem történt... pár napja voltam egy lánnyal ,és rá 1-2 napra jelentkezett vagy is tnap..
Ez bizony gonorrhoea is lehet. (Gennyes húgycső gyulladást okoz, és az a fő tünete, hogy fehéren váladékozik a húgycső és közben ég).
Orvoshoz kell vele menni, az antibiotikum kúra majd elmulasztja, ja és a luvnyát is kezelni kell (csajoknál meddőséget okozhat és sokszor tünetmentes).
Nem használtunk... :/
És ilyennel hova kell mennem?! urológia?
Fasza.. :D -.-
Köszönöm a válaszokat!
akkor holnap doki.. :D :S
remélem nem valami komoly....
Legjobb a bőr- és nemibeteggondozóba menni vele. Ne félj, kezelhető.
A fő gond inkább az, hogy ki tudja, hogy egy ilyen csajtól nem kaptál-e HepC-t vagy HIV-et is a kankó mellé "grátiszba"...
Már csak az kéne... :S
köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!