Idült prosztatagyulladás megszünhet vagy sose fog elmulni?
Nem vagyok orvos és ráadásul lány vagyok, de most végeztem egészségügyi szakközépiskolában és annyit tudok, hogy az idült betegség azt jelenti, hogy hosszan tartó, sokáig elhúzódó, szóval nem szabad félvállról venni a dolgot, vizsgáltasd ki magad rendesen. Azt ajánlom, hogy inkább keress fel egyszer egy igazán jó orvost, még ha drága is minthogy minden második héten eg olyan olcsóbb orvosra költs, aki nem tud vele mit kezdeni.
A kapcsolat létesítésről pedig az a véleményem, hogy ha valaki igazán szeret, akkor nem fog ilyen apróságokon fennakadni, hanem elfogad úgy, ahogy vagy, saját tapasztalatból mondom. Én 2 és fél évig (!) jártam egy prosztatamegnagyobbodással küzködő fiúval (ő akkor 17 volt), akinek a teljesítménye emiatt átlag 2-3 percre korlátozódott és nem hagytam ott emiatt mert szerettem. ez ne legyen szerintem akadály.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!