Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Állandóan hátrahúzott fityma...

Állandóan hátrahúzott fityma upgradelése körülmetélésre?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan írták a gyakorin, hogy mennyire jó ötletnek tartják a fityma állandó hátrahúzva tartását. Ez kíváncsivá tett, hogy aki eleve is szereti a fedetlenséget az szeretné-e a jövőben véglegessé tenni és körülmetélteni magát vagy ez egy teljesen külön dologgá válik, hogy valakinek van fitymája csak nem használja?

Akik a hátrahúzás után a körülmetélést választották azok mennyi idő után döntöttek a körülmetélés mellett? Aki hosszabb idő után csinált ilyet az milyen különbséget tapasztalt a műtét után? Van-e különbség abban, hogy mennyire érzitek tisztának magatokat körülmetélve ahhoz képest, hogy még megvolt a fitymátok csak állandóan hátra volt húzva?

#körülmetélés #fityma #hátrahúzott fityma
ma 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Hátrahúzva tartom kb gimnázium vége óta, akkor valamiért több haveromnak ez volt a csodamódszere a korai magömlésre, meg a higiéniai gondokra és poénból kipróbáltam. Azóta nem nagyon volt előrehúzva a fityma, tehát gyakorlatilag olyan mintha nem lenne. De azért nem bánom, hogy ott van, hozzáteszem akárki akiről tudom hogy így van a fitymája, nem ment el műtétre, de az se opció hogy újra előrehúzza. Egyik haver azt mondta, hogy németeknél elég gyakori, ahol edz ott a fiúk nagyrésze hátratolja és utána nem húzza előre. Egészségesebb és nemtudom, hogy lenne jobb máshogy. Te is metéltetni akarod?
ma 14:49
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 Én metélt vagyok. De nem volt hátrahúzós időszakom hanem lényegében mindjárt a metélés mellett döntöttem. Csak érdekel, hogy akik a másik oldalról közelítik a dolgot és inkább csak hátrahúzzák azok mit gondolnak a metéléstől. Illetve akik hosszabb ideig tartó hátrahúzás után mégis a metélés mellett döntöttek azok hogy látják a különbséget.
ma 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
A metélés pártiak ezt sulykolják a fiúkba.Akik meg nem itt okosodnak róla nem rohannak metéltetni.Jöhetnek a piros kezek.
ma 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!