Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudnék ezzel valamit kezdeni?

Tudnék ezzel valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 20 éves srác vagyok. Sajnos mostanában sokat szenvedek a nyakammal. Egy pár éve fenn áll az a probléma, hogy amikor forgatom körbe (360 fokban) a fejem, ropog a nyakam. Mostanában sajnos fejfájást és nagyon ritkán szédülést is okoz. Majd tervezek vele háziorvoshoz menni. Esetleg nincs valakinek ötlete mitől lehet és mi a megoldás rá? Lóbalzsam és társain már rég túl vagyok, sajnos ezek már nem segítenek.
tegnap 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Elmozdul hatott a nyakcsigolyáid közül valamelyik. Csontkovács hozta nekem helyre.
tegnap 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez már lehet nyaki porckorong sérv .Házi orvos küldjön reuma orvoshoz,annak viszont CT re kellene küldeni.

Csontkováccsal meg ne töresd ki a nyakad.

Elektromos kezelést is írhatnak ki rá.

tegnap 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod körbe forgatni 360 fokban a fejed. Már megbocsáss
tegnap 22:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Ne vessz már el a részletekben, ha megkérhetlek. Értsd jól…

Köszönöm.🙂

tegnap 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Sosem szabad a fejet teljesen körbe forgatni. Csontkovácshoz ne menj, amíg nincs konkrét diagnózis, menj el a háziorvoshoz.
tegnap 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyakkörzések/nyújtások, gerincnyújtó gyakorlatok (elég egy rúdon hagyni magad lógni), gerinc/törzs átmozgatása, meleg fürdő, lazítás.

Figyelj oda a táplálkozásra. Könnyebb ételek. Gyulladáscsökkentő ételek.

Ha gyulladás van a szervezetben (ízületekben, izmokban), attól is fájhat.

Igyál több vizet, az olyan mint motornak az olaj.

tegnap 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
tegnap 23:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!