Ondóvezeték begyulladhat így vagy herecsavarodás?
Két hete hullámzóan érzek tompa fájdalmat a bal herém oldalán először csak azt gondoltam hogy a túl sok maszturbálással valahogy valamit megsértettem és pihentetéssel elmúlik. Múlt csütörtökön próbáltam kitapogatni az ondóvezetéket, mert éreztem hogy meg van duzzadva és már előtte is nyúltam hozzá, de akkor feljebb ugrott a herém és elkezdett lüktetni a vezetéken. Ezt egy 5 perc alatt abbahagyta, de azóta nem ereszkedett le a normál helyére, bár ugyan úgy mozog a hőre a golyóm és tegnap úgy éreztem hogy elkezdett egy kicsit duzzadni is. Fontos részlet hogy a tompa fájdalom miatt eléggé gyakran csesztetem a vezetéket, változóan érzem keménynek és összehúzódottnak vagy puhának. Amiket a golyómról leírtam azok elég csavarodás tünetek, viszont nincs se lázam, se hányingerem, nem is hánytam és iszonyatos fájdalmat sem éreztem egyszer sem, sem ott sem a hasamban, tegnap délelőtt konkrétan semmilyen fájdalmat sem éreztem.
Mindenképp elmegyek a héten urulógushoz, de a kérdésem az, hogy tapasztalt-e már bárki olyat, hogy a begyulladt/megütődött/megsértett ondóvezeték miatt feljebbugrik a here?
Vagy elköszönhetek a golyómtól, mert a vezeték szinte fájdalommentesen megcsavarodott? (Olvastam a hat órás megmentési időhatárt, na arról már rég lekéstem)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!