Stressz. Ki milyen módszert alkalmaz a megszüntetésére, mi a hatásos? ( természetgyógyászat, eszközök otthoni praktikák)
Én az alábbiakat szoktam csinálni egy-egy stresszesebb időszakban és nálam be is válnak:
Nap közben többször iszok nyugtató hatású teát. Ilyenkor mindig leállok egy öt percre, kedves, kellemes dolgokra gondolok. Elképzelem, hogy hogyan fogom megoldani a problémákat. Utána törekszem véghez is vinni. Ha úgy érzem, hogy majd szétrobban a fejem a rengeteg tennivalótól, elnyammogok a kedvenc csokimból pár kockát.
Este veszek egy forró, illatos fürdőt, utána vacsizok, természetesen valami olyat, amit nagyon-nagyon szeretünk, nem pedig "ezt, mert ez van"-alapon. Aztán előtte vagy utána megbeszélem a párommal, hogy mi a gondom, mennyi mindent kell megcsinálni, "lesírom" a problémáim és ő is. Aztán megnézünk egy jó kis filmet, a napközben megmaradt csokiból szintén elnyammogok közben egy-két kockát, aztán egy finom illatú füstölőt meggyújtok (vagy akár már a film előtt) és arra elszundikálok. :)
Levendula fürdő,Magne B6,Enigma:Return to innocence.Gyönyörű dal.
Nekem ezek válnak be.
Én szétverem a boxzsákom! És agresszív zenére ordítok! Addig edzek (úszás, bicikli) amíg már nincs erőm semmire csak az alvásra.
Másnap már nem vagyok stresszes. Ja és hétvégén jól kiszórakozom magam. Felszabadultan táncolok vagy sírásig röhögök! Nekem ez segít! Próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!