Az mitől van, hogy ha mosok és kiteregetek, akkor másnap a megszáradt ruhát ha leveszem a szárítórom, sokszor kb. olyan mint egy "fagyott" ruhadarab?
Figyelt kérdés
Felveszi majdhogynem a szárító formáját...dec. 28. 11:41
1/19 anonim válasza:
-4-5 fok van éjszakánként. Valóban megfagy
2/19 A kérdező kommentje:
Bent van a lakásban a ruhaszárító, gondoltam ezt nem kell leírnom...
dec. 28. 12:22
4/19 anonim válasza:
Kirázod, mielőtt a szárítóra téríted? Sokat segít, tök másképpen szárad úgy a ruha. Esetleg nem szépen teregetsz, mert nálunk akkor szokott ez lenni, ha a férjem tereget, iszonyat rondán... Nem csapja ki a ruhákat és csak úgy felrakja a szárítóra, azt kész.
6/19 anonim válasza:
Férfi létére így is becsülendő tőle...
7/19 anonim válasza:
Túl sok mosószert és öblítőt használsz rövid programon, alacsony hőmérsékleten. Minden vegyszer benne marad a ruhában, attól keményedik meg.
8/19 anonim válasza:
Kemény a víz ott ahol laksz, ennyi. Amikor félszáraz - vasalás nedves még a ruha, akkor vagy vasald át vagy tedd szárítógépbe. Teljesen normális, hogy így szárad meg ha egyszer vizesen lett kiterítve és közben nem mozgattad.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Amúgy lehet az a baj, hogy sok a mosószer és az öblítő vagy a másik, amire én gyanakodtam, hogy kemény a víz. Teregetni mindig szépen teregetek és mielőtt ráteszem a ruhaszárítóra, mindig megrázom az összes ruhadarabot.
dec. 29. 12:00
10/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg félprogramot használok, és általában 40 fokon szoktam mosni, ezt még hozzáteszem.:)
dec. 29. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!