Lesz valami baja a fekete ruháimnak, ha fehér és világos ruhadarabokhoz való mosókapszulával mosom ki őket?
Mosókapszulát szoktam a ruhákhoz dobni a gépbe és öblítőt, stb nem használok.
Most látom, hogy amit vettem kapszulákat, azok leginkább fehér és világos ruhadarabokhoz való mosókapszula.
Lesz baja a fekete ruháimnak, ha ezzel a kapszulával mosom ki őket?
Semmi bajuk nem lesz. Én mióta az eszemet tudom, külön vettem színes és fehér ruhákhoz való mosószert. Az utóbbi időben vettem észre, hogy a színes mellett is szinte ugyanúgy fakulnak a ruhák a mosástól, hordástól.
Illetve, ha megnézed a mosószerek biztonsági adatlapján az összetevők részt, szinte egy és ugyanaz van mindegyikben.
Amerikában pl. nincs is külön color mosószer.
Weisser reise fehér mosópor használok, ez fehérít, egyszer véletlenül belekerült egy fekete, szürke lett mosás után.
Bár vannak gagyi mosószerek, amitől tényleg semmi baja nem lesz, a jobbak valóban fehérítik is a ruhát.
Nincs fehérítő a fehér mosószerekben :D
Kérdező, semmi baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!