Mit csinal a mosogatogep az uvegpoharaimmal? OLYANOK lesznek mintha koszosak lettek volna, es letorolni se tudom.
Figyelt kérdés
okt. 20. 10:17
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem minden üveg bírja a mosogatógépet. Nekem is van egyfajta poharam ami bemattult. De a többinek semmi baja, pedig több tucatszor voltak a gépben.
2/8 anonim válasza:
A régi poharak ilyenek, vegyél olyat, amin rajta van, hogy mosogatógépben mosható. Azok szép csillogóak maradnak.
3/8 anonim válasza:
Annyira lúgos a mosogatószer, hogy megtámadja a nem megfelelő hidrolitikai osztályba sorolható üvegek felületét. Ezért nem ajánlják pl. a muzeális porcelán tárgyak (pl herendi készlet) mosogatását mosogatógépben.
4/8 anonim válasza:
Nem a pohárral van a baj, hanem az erősen környezetszennyező mosogatószerekkel!
Pár év múlva Európában betiltják, ezek akkor nálunk olcsóbbak lesznek! :-)
Ha jót akarsz a kényes dolgokat mosd el kézzel!
Nekem még rozsdamentes fémedényt is tönkretett a S...at és a F..is.
Nem tudom más gyártmányokkal mi a tapasztalat?
5/8 anonim válasza:
Ez nagyreszt az üveg minösegetöl függ. Nekem is az olcsobb poharak egy idö utan (5-6 ev) homalyosak lettek, a dragabbak ugyanolyan csillogoan atlatszoak maradtak, mint ujan. Azonkivül fontos az öblitö hasznalata, mert anelkül is homalyosodhatnak a poharak. Ha all-in tablettaval mosogat a gep, akkor nem kell külön öblitö, mert az a tablettaban mar benne van.
6/8 anonim válasza:
Kedves 5-ös!
Köszi, hogy idemásoltad a gyári prospektust!
A gyakorlat más!
Ártól függetlenül egyes poharak nem 5-6 év, hanem 5-6 alkalom után véglegesen bemattulhatnak.
7/8 anonim válasza:
Mar megint egy vitatkozo, okoskodo, modortalan idiota. A 6. valaszolo! A valaszom (5.)igaz, hihetsz neki kerdezö. Kerdes törölve elkerülve a hügye valaszolokat.
8/8 anonim válasza:
Köszi, hogy bemutatkoztál: "vitatkozo, okoskodo, modortalan idiota"!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!