Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Fürdőszobai mosdót lehet...

Fürdőszobai mosdót lehet nedves kendővel takarítani?

Figyelt kérdés

Eddig minden nap vizkőoldóval szivaccsal takarítottam. De mivel nem vízköves így arra gondoltam elèg heti 1 szer, ès naponta meg nedves kendővel áttörlöm.

Fèejem összeköpködi a mosdót fogmosás után, meg az orrát is ott fújja meg a hurutot is oda köpi ezèrt kell naponta takarítani. Ezekre jó a nedves törlő kendő?

ma 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Jónak jó, de sztem pocsékolás és drága.

Egy spricnis flakonba higítsál tisztítószert (én ecetes tisztítót használok) spriccelés, aztán szivaccsal letörlés. Sokkal olcsóbb. A férjedet meg tanítsad meg, hogy maga után nem ganyésan hagyja a mosdót, mert inas és szolga az nincsen, a takarítónt meg ki kell fizetni.

ma 09:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem takaritja le teljesen körbe törli de reggel nincs ideje ès itt ott ráazáradt trutyi van
ma 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, de minek? Kb. olyan mint lehet-e gyémánttal fűteni. Lehetni lehet, csak nem éri meg és felesleges amikor van sokkal olcsóbb megoldás is.

Minek akarnál te nedves törlőkendőt használni ha ott a víz a vízcsapban meg ott van a szappan is? A férjed meg takarítsa le maga után. Tudom, ezt mondani könnyű, az enyém se teszi meg mindig.

Tegyél oda egy szivacsot vagy kisebb kefét és minden alkalommal kérd meg, hogy menjen vissza és takarítsa le maga után. Akkor majd meg fogja csinálni.

De ha te úgy kényelmesebbnek gondolod, hogy te csinálod meg és nedves törlőkendővel, akkor lehet így is.

ma 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Sima mosópor (1teáskanálnyi) + 1 dörzsiszivacs, áttörlöd leöblíted és csillog villog, mintha vadi új lenne.
ma 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!