Öblítőcsere okozhat lábszagot a ruháknál vagy a lassabb száradás az oka?
Figyelt kérdés
Most, hogy bejött ez a ronda esős idő, már nem tudom kint a szép, napsütéses időben szárítani a cuccaimat. Nyáron mindig kiteregettem és a forró napsütésben 1 órán belül száraz, illatos volt.
Most másik öblítőt kellett venni, mert amit szoktam az nem volt, valamint bent szárítom ruhaszárítón, 22 fokos helyiségben.
Ahogy megszáradtak most kegyetlen büdösek, szinte lábszagúak vagy dögszagúak. Nagyon durva. Lehet összevesztek az illatanyagok vagy ez az esős idő az oka? Kint is olyan büdös van, ázott kutyaszagot vagy lábszagot érzek. Pára és köd is van amellett, hogy 2 napja csak esik és esik. Lehet magas a páratartalom is bent a szobában? Mit lehetne tenni, hogy újra jó illatú ruhákat kapjak mosás után és ne legyenek lábszagúak?
okt. 4. 16:21
11/13 anonim válasza:
#7 Utána futtattál egy csak öblítős programot? Mert ez a lényeg, hogy az ecet semlegesíti a mosószert, és utána az öblítő jobban kitudja váltani a hatását, és kellemes illatot ad, így nálam egyáltalán nem ecetszagúak a ruhák. Ecetből meg elég 50-75ml
12/13 anonim válasza:
Ki kell tisztítani a mosógépet :) én a Sanytol mosógéptisztítót használom. Simán öntsd a mosógéptartályba és moss vele 60°C-os programon, de semmi mást ne tégy a mosógépbe, csak ezt a folyadékot☺️
13/13 anonim válasza:
A hosszú száradás alatt megposhadnak a ruhák - azaz egyes baktériumok elszaporodnak a nedves ruhában. Ha veszel egy páratartalom csökkentő készüléket, és azt üzemeltetve a száradó ruhák közelében újra néhány óra alatt meg tudnak száradni a ruhák - akkor a kellemetlen szag is elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!