Öblítőcsere okozhat lábszagot a ruháknál vagy a lassabb száradás az oka?
Most, hogy bejött ez a ronda esős idő, már nem tudom kint a szép, napsütéses időben szárítani a cuccaimat. Nyáron mindig kiteregettem és a forró napsütésben 1 órán belül száraz, illatos volt.
Most másik öblítőt kellett venni, mert amit szoktam az nem volt, valamint bent szárítom ruhaszárítón, 22 fokos helyiségben.
Ahogy megszáradtak most kegyetlen büdösek, szinte lábszagúak vagy dögszagúak. Nagyon durva. Lehet összevesztek az illatanyagok vagy ez az esős idő az oka? Kint is olyan büdös van, ázott kutyaszagot vagy lábszagot érzek. Pára és köd is van amellett, hogy 2 napja csak esik és esik. Lehet magas a páratartalom is bent a szobában? Mit lehetne tenni, hogy újra jó illatú ruhákat kapjak mosás után és ne legyenek lábszagúak?
???
Mosás után nem szabadna büdösnek lennie a ruháknak ...
Ha büdös a ruha, a mosógép a hibás.
Melegben ki tudott száradni, most nem.
Bepállik a következő mosásig.
Alul,elől. Egy kis ajtó, vagy kerek vagy hosszúkás, de le tudod szedni, vagy felnyitni. Alatta van egy tekerős szűrő.
Mintha tankolnál 😄
A szűrőt vízzel mosd le, az öblítő tartályt is, ha kivehető. Üresben indíts el egy magas hőfokű mosást.
Szerelés előtt húzd ki a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!