Hogy és mikor oldjátok meg a házimunkát?
Őszinte leszek, a családomban senki sem dolgozik hagyományos munkaidőt igénylő szakmában, ezért nem láttam hogy oldják meg az emberek. Most 27 évesen kezdtem először ilyen munkahelyre, eddig nagyrészt Home office-ban voltam.
Viszonylag későn, 8 körül elmegyek otthonról, és viszonylag későn, este 8-9 körül érek haza.
Reggel van időm, olyan kor berakok mondjuk egy mosást, közben elkészülök, gyorsan kiteregetek, este pakolok, vasalok, de a főzés, bevásárlás, takarítás ilyenek nagyon neccesek.
Mikor csináltok mit?
Van valami tippetek?
Ajánlom a robotporszívót, a legszuperebb találmány a mosó és mosogatógép után :)
Naponta körbemegy, amíg dolgozunk, így sosincs porcica a lakásban :)
Nagyobb takarítás hétvégén, mosás esténként, amíg készül a vacsora. Rászoktam a reggeli vasalásra, minden ruhát akkor vasalom frissen, mielőtt felvesszük, én így jobban szeretem, 4 főre 8-10 perc, nem kell órákig vasalni, és nem lesznek hajtásnyomok sem a pólókon pl.
4 helyiség van a házban, heti 5x 45 perc a takarítás nálunk meló után, a hiradót hallgatva😂. Ennyi idő alatt 1 helyiséget simán komplettre ki tudok takarítani. Péntekenként felsöprök és felmosok mindenhol.
A férjem intézi a bevásárlást, postát, és ő intézi a mosást, teregetést hétvégén. Én 8 órában dolgozom, ülőmunka, így jól esik utána mozogni. Ő 10-12 órázik a munkahelyén, ezért a legtöbb dolgot átvallalom, inkább, mint hogy vásárolni kelljen járnom. Azt nagyon utálom.
De ha esetleg jobban elfáradok, vagy bármi, akkor csak szólok és simán megcsinál ő is bàrmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!