Munka után ti nem vagytok baromi fáradtak? Hogyan oldjátok meg az egyéb tevékenységeket?
Próbáld ki a Supradyn F multivitamint, talán csak egy kis vitaminhiányod van. Úgyis jót fog tenni így az influenza szezon kezdetén.
De lehet csak kezdesz öregedni. Én is egy jó ideje már nem bírom úgy a tempót mint régen a fénykoromban.
Alvás helyett edzőterembe menj, az felpörget.
Simán jut időm családra, és vállalkozásomra is mellette. Igen én is fáradt vagyok, de nem kell a fáradtságnak engedni.
Reggelre teszem az energiaigényes dolgokat mint edzés és németóra.
Bevásárlás internetről jön, porszívózást megcsinálja a robot, edényeket elmossa a mosogatógép, ruhákat megszárítja mosógép.
Olyat főzök ami megvan 10 perc munkával, aztán már csak meg kell sülnie.
Attól függ hogyan és milyen tempóban dolgozol? Mennyire stresszeled magadat? Ha tudsz a saját tempóban dolgozni akar akár még marad erőd munka után is.
Az sem utolsó szempont ha nem napi 12-10-8 órákat dolgozol ha nem attól kevesebbet pl;napi 6-5-4 órát.
Ébredés után, munka előtt lehet ezeket és más dolgokat megvalósítani leginkább.
Munka után jó egy kis szieszta és az alvás sem rossz, egyszerűen igényli a szervezeted ami ellen jobb ha nem tiltakozol.
Szia. A baj és ezt nem mindenki teheti meg h élvezi a munkáját és azt dolgozik amit szeret. Mert ilyenkor még a fáradtság sem " ugyanaz"
Viszont ha nem szereted amit csinálsz az lélekölő.. Kell a Feltöltődés mindig.
#9 Nem mindegy hogy mivel foglalkozol pontosan?
Ha könnyű munkád van akkor persze hogy nem fáradsz el annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!